Facebook Twitter Pinterest You Tube
Yellow happiness

Yellow happiness


Zomergeluk is... een gele rugzak! En een LP van Studio One Records voor relaxte muziek, plus een gele vintage shuttle. Een geel Tour de France bordje en citroen voor de gin tonic... De Rugzak is van het Deens Nederlandse merk Royal Republiq en heeft een ruim binnenvak met een beschermend laptopvak met leren sluiting, vakjes met rits aan de binnen- en buitenkant. Ook handig: --> lees meer
een leren sleutelkoord en straps voor je krantje of tijdschrift. De solide leren draagbanden zijn verstelbaar in de lengte en breedte. Het hoofdvak sluit met een leren treksluiting aan de achterkant en in de bovenklep bevindt zich nog een extra vakje met rits. Deze rugzak is geschikt voor dadelijks gebruik. Naar je werk, naar het strand of een flinke tocht door het bos? Dit doordachte model is ideaal voor elk doel.

RR canvas tas yellow3.jpg

Royal Republiq maakt eigentijdse tassen, met vakmanschap en de beste materialen. Deze canvas rugzak is dan ook met veel aandacht gemaakt. De basis vormt een zware kwaliteit 160 grams canvas, gestikt met oersterk garen en afgemaakt met sluitingen en draagriemen van het beste leer. Het laptopvak is geschikt voor de modellen Mac 15,4", pc 15".

rugzak_Legioner City_geel_royal_republiq_front.jpgrugzak_Legioner City_geel_royal_republiq.jpg

 

RR canvas tas yellow.jpg

Enthousiast? Kijk ook eens naar hetzelfde model canvas rugzak in zwart of bruin. Gratis verzending.

--> naar de tassen van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube