Facebook Twitter Pinterest You Tube
uitnodiging Winter Camp Pop Up Store met Weltevree

uitnodiging Winter Camp Pop Up Store met Weltevree


Met trots presenteren we de Winter Camp Pop Up Store in de Weltevree brandstore in Hôtel Droog, Amsterdam.

Winter_Camp_Weltevree_urbans_and_indians.jpg

In de brandstore presenteert productlabel Weltevree haar collectie met klassiekers als de Stonestove van Dick van Hoff en de Dutchtub van Floris Schoonderbeek. Prachtige kachels, rudimentaire buitenovens, houtgestookte buitenbaden, mobiele schommels en veel meer buitengeluk. Een collectie producten die beantwoordt aan bijna vergeten behoeftes: het avontuur opzoeken in je achtertuin met warmte, vuur, water en buiten zijn. Een taal die het merk urbans and indians ook graag spreekt.

Met veel plezier presenteren Weltevree en urbans and indians dan ook hun winter camp pop up store. Urbans and indians gaat de collectie van Weltevree in de maand december aanvullen met canvas rugzakken, stoere thermosflessen, retro vlinderstoelen, klassieke zakmessen, wollen dekens, handgemaakte olielampen, klassieke stormlantaarns, kampvuurpannen en meer. Een unieke kans voor iedereen die houdt van campfire chic and outdoor rock’n roll om de collecties van beide merken live te bekijken. En - we zeggen het er maar even bij - de beste decembercadeaus te kopen! Zonder verzendkosten that is. Dat scheelt weer een vuurvork! Kom dus voelen aan de wollen dekens, kom zitten in de stoelen, kom roeren in de kampvuurpan, kom liggen in de Dutchtub en kom schijnen met de houten zaklamp! En kom gezellig naar de koek en zopiemiddag op zondag 15 december!

WinterCampPopUpStore1LR.jpg

De brandstore van Weltevree bevindt zich in Hôtel Droog, in de Staalstraat in hartje Amsterdam. Hôtel Droog staat garant voor een bijzondere hospitality & shopping experience. In het 17e-eeuwse pand bevinden zich behalve de brandstore van Weltevree, ook de winkel van Droog Design, de exclusieve kledingwinkel Kabinet en een tentoonstellingsruimte, waar tot en met 5 januari 2014 de expositie The New Danish Cool te zien is. U hebt toegang tot binnentuin de Fairytale Garden, kunt heerlijk lunchen in het restaurant en zelfs slapen in de hotelkamer die het pand rijk is. De winter camp pop up store van Weltevree en urbans and indians vindt u op de begane grond achter de tuin. Wees welkom!

WinterCampPopUpStore5LR.jpgWinterCampPopUpStore2LR.jpg

WINTER CAMP POP UP STORE

data:          1 – 31 december 2013
locatie:       Hôtel Droog, Staalstraat 7b, 1011 JJ Amsterdam
open:         dinsdag t/m zondag van 11-18u
feestdagen: do 5 dec: tot 17u, ma 23 dec: extra open van 11 tot 18u,
                  woe 25 dec: gesloten, do 26 dec: 12 tot 17u, di 31 dec: 11 -19u
                  (meer info via www.hoteldroog.nl)

EXTRA:     koek en zopie middag met vuur, warme hapjes en drankjes.
                  Zondag 15 december: 14 tot 17u. Tot dan!

uitnodiging_koek_en_zopie.jpg

 
De Winter Camp Pop Up Store is een samenwerking tussen Weltevree en urbans and indians. 

Meer weten over Weltevree? --> Bezoek hier hun website!

Facebook Twitter Pinterest You Tube