Facebook Twitter Pinterest You Tube
WIN Guidelight van Weltevree

WIN Guidelight van Weltevree


De looplamp Guidelight van Weltevree is onze favoriet van 2016!

Wij hebben goed nieuws: we geven zo'n prachtige Guidelight van Weltevree weg, in onze eindejaars WIN ACTIE! Iedereen die t/m 31 december 2016 een bestelling plaatst, maakt kans op deze mooie looplamp. Doe je mee?

Guidelight_Weltevree_BBQ2_urbans_and_indians.jpg

Deze draagbare lamp neem je zo mee naar het balkon, de tuin, de boomhut, de kelder, of verder: naar het strand, het bos, de camping, de boot of een anderen plek waar geen stopcontact is. De slimme Guidelight van Weltevree heeft 2 standen; hij kan zorgen voor een gerichte lichtbundel, maar ook voor sfeerlicht. Binnen, buiten, waar je maar wilt. De ideale lamp dus om overal mee naar toe te nemen!

Door de kop van de snoerloze Guidelight te draaien, richt je de strakke lichtbundel precies waar jij hem wilt hebben. Draai je de kop naar beneden? Dan wordt het meteen gezellig met een mooi zacht sfeerlicht. En dan kun je hem ook nog eens dimmen! Ook handig: de Guidelight is voorzien van een LED-lamp en kan eenvoudig worden opgeladen met de bijgeleverde kabel (de USB adapter niet inbegrepen). Zo maak je het op elke plek gezellig, met de Guidelight van Weltevree.

De Guidelight is er in de kleuren rood en olijfgroen.

guidelight_urbans_and_indians.jpg


De regels:

  • Als je een bestelling plaatst via de website van urbans and indians t/m 31 december 2016, maak je automatisch kans op de looplamp Guidelight van Weltevree (kleur rood of olijfgroen). (aanschafwaarde: € 98,-).
  • De actie loopt af op 31 december 2016, middernacht, als het vuurwerk losbarst.
  • De trekking zal plaatsvinden in de tweede week van 2017.
  • Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Je ontvangt binnen twee weken na trekking bericht van ons via email. We horen dan graag of je je prijs accepteert en sturen de Guidelight naar je toe.
  • Geretourneerde of geannulleerde bestellingen dingen niet mee.
  • De prijs is niet in te wisselen voor geld.
  • Voor wettige deelname dien je meerderjarig te zijn.


Wil jij de Guidelight winnen? Plaats dan een bestelling bij urbans and indians voor 31 december 2016. Je doet dan automatisch mee, ongeacht het soort bestelling.

Facebook Twitter Pinterest You Tube