Facebook Twitter Pinterest You Tube
WIN 2 OEROL festivalbandjes & een tof picknickkleed!

WIN 2 OEROL festivalbandjes & een tof picknickkleed!


Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Oerol heeft alles in huis om jouw festivalzomer af te trappen. De eerste zomerzon, een prachtig eiland vol beeldende kunst, een vernieuwend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek om tussendoor even bij uit te rusten of juist op los te gaan op onze festivalterreinen.

Postercampagne-Insta 3 - urbansandindians.png

Op Oerol gebeurt veel en vaak ook nog allemaal, overal en tegelijkertijd. Omdat het onzin is om voor ieder ding apart een ticket te kopen, is er één manier om toegang te krijgen tot (bijna) alles: het festivalbandje. Hiermee open je je festivaleiland: de festivalterreinen, kunstprojecten in de Expeditie-route, performances in de straten, Oerol-colleges en muziekoptredens op gekke plekken in het bos.

 

Wil jij die twee festivalbandjes en zo'n tof picknickkleed van urbans and indians winnen?

Beantwoord de volgende twee vragen:

-Wie neem jij heel graag mee naar Oerol

-Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw kampeer uitrusting?

Je kunt je antwoorden delen via een post op het Facebook event van Oerol: https://www.facebook.com/events/647950342069791/ voorzien van #meturbansandindiansnaaroerol

Facebook Twitter Pinterest You Tube