Facebook Twitter Pinterest You Tube
Wij zijn Weltevree!

Wij zijn Weltevree!


Sinds kort zijn we officieel dealer van Weltevree en bestel je bij ons eenvoudig Outdoorovens, Wheelbenches, Dutchtubs en meer moois van Weltevree. Goed nieuws, want sinds wij zelf een Outdooroven aanschaften, zijn wij groot fan! Op mooie zomeravonden gaat’ie steevast aan. We grillen visjes, roosteren marhsmellows en gooien nog een blokje op het vuur. En er gaat geen feestje voorbij of we bakken pizza’s voor alle gasten.

Outdooroven_weltevree_boomgaard.jpgweltevree_swing_back_low.jpg

IMG_2013_09_13_05078.jpg

En ook de Dutchtub van Weltevree heeft ondertussen ons hart veroverd. Met eenvoudige elementen als water en vuur, creëert dit houtgestookte buitenbad iets, dat we alleen maar kunnen omschrijven als ‘pure magie’. Vooral ’s avonds laat, als het donker is, liggend in het warme water, blokje hout op het vuur, glas wijn in de hand, kijkend naar de boomtoppen en de sterren… echt, Hans Klok is er niets bij, en dat menen we!

Maar voordat we worden meegesleept door de magie van de Dutchtub, zetten we even de feiten op een rijtje. Bij urbans and indians kun je voortaan terecht voor al het moois van Weltevree: de Dutchtub in alle kleuren van de regenboog, de Outdooroven, compleet met thermometer, pizzaschep en andere accessoires,  mobiele schommel Swing, de fijne Fieldchairs, de exclusieve Stringlights en natuurlijk de briljante Wheelbench waarmee je tuinbank dus voortaan altijd precies op de juiste plek staat!    

fieldchair_weltevree_aan_de_rivier.jpgstringlights_weltevree_feestje1.jpg

wheelbench_outdooroven_tentenshow2.jpg

Weltevree is een Nederlands productlabel, in 2007 opgericht door ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff. De producten van Weltevree kenmerken zich door hun functionaliteit en kwaliteit. Robuuste, eerlijke ontwerpen met een onmiskenbaar sociaal karakter. De producten zijn stuk voor stuk gericht op het ervaren van basisbeginselen als vuur, warmte, water en samen zijn. Een verrijking van het assortiment van urbans and indians!

--> Wil je de producten van Weltevree en urbans and indians een keer live zien? Kom dan naar de Brandstore van Weltevree bij Hôtel Droog in de Staalstraat in Amsterdam. Een groot deel van de collecties van beide merken, zijn daar te bewonderen. Lees meer...

Facebook Twitter Pinterest You Tube