Facebook Twitter Pinterest You Tube
De zwarte vlinderstoel in limited edition!

De zwarte vlinderstoel in limited edition!


Vlinderstoel-fans opgelet! Lafuma heeft een pracht van een nieuwe stoel gemaakt, in de gedroomde combinatie: vlinder + zwart airlon + zwart frame. "Doe ons er heel veel!" riepen wij tegen de Fransen. Wat? Limited edition? Ja dus. "Alleen dit naseizoen in beperkte oplage verkrijgbaar" sprak onze strenge Franse leverancier. We hebben er sinds vorige week 32 in huis. En o wat is 'ie mooi!

Wordt je enthousiast? Dan raden we je aan om in actie komen, want ja, limited dus. Dan kun je na de snelle bestelactie gewoon weer verder chillen. In die fijne vlinderstoel natuurlijk! ;-)

MAXI POP UP_AIRLON noir_LAFUMA.JPGvlinder_airlon_zwart5.jpg

De inklapbare vlinderstoel van Lafuma is een tijdloze klassieker die heerlijk comfortabel zit. De zwarte vlinderstoel uit de comfort serie van Lafuma is gemaakt van een lichtgewicht zwart aluminium frame met een tijk van geweven Airlon polyester; comfortabel, elegant, zacht en glad. Airlon is kleurvast, zeer sterk en resistent tegen UV stralen en wisselende weersomstandigheden. De vlinderstoelen zijn dus heel geschikt om heerlijk in te relaxen in de tuin, op het balkon, op de camping, het strand of aan de rand van het zwembad.

vlinder_airlon_zwart6_groot.jpg

Limited edition: de zwarte vlinderstoel is geproduceerd in beperkte oplage en komt volgend seizoen niet terug in de vaste collectie. De comfortabele vlinderstoel van Airlon is ook verkrijgbaar in tomaatrood, kaki en oker. Ook is er een goedkoper basic model van batyline. De vlinderstoelen zijn goed te combineren met  het Lafuma klapkrukje als voetenbankje.

--> naar de zwarte vlinderstoel met Airlon tijk

--> naar alle stoelen van urbans and indians

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube