Facebook Twitter Pinterest You Tube
Valentijnsactie: verras je ♥ met 'n set Turkse hamamdoeken!

Valentijnsactie: verras je ♥ met 'n set Turkse hamamdoeken!


Hee Valentijn! Let op: speciaal voor Valentijnsdag geven we je 25% korting op alle originele Turkse hamamdoeken. Katoenen hamamdoeken zijn echte alleskunners; ze zijn te gebruiken als zomerse handdoek, stranddoek, omslagdoek, babydoek of picknickkleed. Geweldig voor naar het strand, op reis of naar het zwembad. Snel droog, lichtgewicht, heel klein op te vouwen en makkelijk te wassen. Zo hoef je niet de hele vakantie met 1 kleur te doen, maar neem je gewoon de hele stapel mee. Gebruik kortingscode: HAMAM. 

723.JPGhamamdoek_wit_beige_strand.jpg
urbans_and_indians_hamamdoeken.jpgOttomania_zomerhanddoeken_wit_beige_strand.jpgzomerhanddoeken_wit_beige_strand_stoel.jpg

De mooie hamamdoeken van Ottomania zijn klassiekers in hun soort. Van hoogwaardige katoen, geweven in het voormalig Ottomaanse rijk. Ottomania produceert de beste kwaliteit hamamdoeken die je in Europa kunt krijgen. We hebben ze in 8 kleuren! Wil je gebruik maken van de 25% korting? Gebruik bij het afrekenen dan kortingscode: HAMAM. De kortingscode geldt tot en met 14 februari 2016. Happy Valentine!

--> naar de hamamdoeken van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube