Facebook Twitter Pinterest You Tube
Vakantieplannen? Maak je kampeeruitrusting compleet!

Vakantieplannen? Maak je kampeeruitrusting compleet!


In februari maken veel Nederlanders plannen voor hun zomervakantie. En jij? Alweer leuke ideeën voor een mooie kampeertrip? Dan is nu een perfect moment om je kampeeruitrusting compleet te maken. Een Bell tent, een luifel, een paar heerlijke vlinderstoelen, of een kampeermatras zó fijn, dat je er thuis ook op zou willen slapen!

bell_tent_500_PRO_pliens_photography_urbans_and_indians.jpg

entreeluifel_connector_sibley_bell_urbans_and_indians.jpg

Een fijne tent máákt je vakantie! Met zo'n fijne Bell tent van ademend canvaskatoen en een enórme binnenruimte, begint het meteen goed. We hebben 6 modellen. En hadden we al gezegd dat je hem binnen 10 minuten opzet? Ja, echt waar! Bekijk hier al onze Bell-tenten en accessoires. Want ook de populaire Connetor-luifel is weer binnen! Hiermee maak je in een handomdraai een extra portaal aan je Bell tent en heb je nóg meer ruimte!

exped_matras_duo_urbans_and_indians.jpg

Iedereen weet: een vakantie is pas echt geslaagd als je ook heerlijk slaapt! Daarom hebben wij de Rolls Royce onder de slaapmatten opgenomen in ons assortiment; heerlijk dik, gegarandeerd warm en extreem comfortabel. De slaapmatten van Exped liggen zó lekker, dat je er niet alleen tijdens je vakantie, maar ook thuis wel op wilt slapen. En dat is handig, want zo heb je dus én een fijne vakantie, én in 1 klap een logeerbed er bij! We hebben deze fijne kampeermatten in dun, dik, eenpersoons en ook tweepersoons. Welke is jouw favoriet

vlinderstoel_lafuma_kaki2_urbans_and_indians.jpgvlinderstoel_lafuma_kaki_strand_achterkant2.jpg

vlinderstoel_oker_airlon_urbans_and_indians.jpgvlinderstoel_maxi_pop_up_rood_vrijstaand.jpgairshell_klapkrukje_Lafuma_urbans_and_indians.jpg

Heb je al fijne kampeerstoelen? Of ben je nog op zoek naar een exemplaar die heel lekker zit, inklapt tot een compact pakketje en die ook nog eens mooi is? Bekijk dan onze vlinderstoelen! We hebben ze in verschillende kleuren: rood, okergeel en kaki. De kaki vlinderstoel heeft dit voorjaar een sjiek zwart randje; very stylish! Bekijk hier onze vlinderstoelen. Tip: het compacte Lafuma krukje is niet alleen handig om op te zitten, maar vormt ook een heel fijn voetenbankje bij de vlinderstoel. Een gevaarlijk comfortabele set, want als je eenmaal zit, wil je de hele dag niets anders meer! Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!

glamping_kleden.jpg

buitenfeest_rietjes.jpg

glamping_buitenservies_melamine_orla_kiely.jpg

Tent, slaapmatten en stoelen geregeld? Check! Dan kun je beginnen met de sfeerverhogende zaken: een kunststof kleed voor in je tent of een lichtgewicht en stootvast buitenservies. En natuurlijk de superhandige Guidelight van Weltevree, die kan dienen als zaklamp en sfeerlicht ieen! Hou je van buiten koken? Dan is een kampvuurpan echt wat voor jou! Je maakt er de heerlijkste soepen, stoofpotjes, broden en zelfs taarten in. Op het kampvuur, of op zo'n fijn houtgestookt buitenfornuisje! We hebben verschillende modellen Wood stoves, met en zonder BBQ rooster. En natuurlijk altijd een succes: de popcornpan! You'll make them happy!

looplamp_guidelight_weltevree_urbans_and_indians_2.jpg

kampvuurpan_clafoutis_urbans_and_indians.jpg

woodstove_urbans_and_indians.jpg

popcornpan_urbans_and_indians.jpg

Veel plezier met kamperen! 

Facebook Twitter Pinterest You Tube