Facebook Twitter Pinterest You Tube
urbans and indians in de media 2012

urbans and indians in de media 2012


We konden haast niet geloven hoeveel media aandacht we kregen in het jaar dat we startten met urbans and indians. Wij werden er gewoon verlegen van!
Scroll naar beneden voor een selectie >>


Flair: Herfstpicknick aan zee

November 2012 - Jas aan, sjaal om en op naar de kust. Voor een fijne wandeling en een picknick op het strand met een warme wollen deken, klassieke thermosfles, paper lunchbag, originele stormlamp en een teakhouten strandstoel van urbans and indians. Styling en productie: Ilona Jongepier, fotografie: Sanne Tulp.

flair_herfstpicknick1.jpg

flair_herfstpicknick_strandstoel.jpg

flair_winterpicknick_duo.jpg

 

AD: Lekker houterig!

Oktober 2012 - Het bamboe bestek van urbans and indians in de special Hout & duurzaamheid in het Algemeen Dagblad.

bamboe_bestek_algemeendagblad.jpg

 

ELLE decoration: Herfstpicknick

Oktober 2012 - Onze herfstpicknick met de prachtig poedermatte beker en schenkkan van het bio bamboe servies en de lichtgewicht bamboe snijplankop de site van ELLE decoration!

urbans_and_indians_ELLE_decoration_oktober2012.png

 

Libelle: Naar buiten met Thomas!

Oktober 2012 - Ook Libelle wil naar buiten met de mooie borden en serveerschalen van Thomas Paul! Check ook de Sealife-serie.

portland_dinerbord_in_Libelle.jpg

 

ODT: De ultieme strandhanddoek!

Oktober 2012 - De hamamdoeken van urbans and indians worden vermeld op onthoudetip.nl. Ook ons blog en onze community boordevol nieuws, tips, buitenrecepten, inspiratiebeeld en ander leuks worden even in de schijnwerpers gezet. Onthoudetip.nl is - de naam zegt het al - een verzameling leuke tips en adressen om niet te vergeten; leuke webwinkels, hippe hotels, gadgets, design, accessoires, wonen, eten, drinken en nog veel meer. Thanks for mentioning us!

 onthoudetip.png

 

Kixx: krassen krassen krassen met de wereldkraskaart!

September 2012 - Kixx Magazine staat bol van de leuke tips om een saaie herfstvakantie geen kans te geven. Let go! En geef daarna aan waar je geweest bent op de geweldige wereld kraskaart! Waarschuwing: bevordert de reislust enorm.

kixx_online_travel_.jpg

 

KCK: Camping wannahaves

September 2012 - Het prachtige bio bamboe servies en de Vietnamese BBQ worden getipt!

vietnamese_bbq_bio_bamboe_servies_kck.jpg

 

AD: Slimme ruimtewinner

September 2012 - Voor iedereen die Op Kamers gaat selecteerde het Algemeen Dagblad de beste budget items. Een topper in de categorie comfortabele inklapmeubels, is de vlinderstoel van urbans and indians.

op_kamers_vlinderstoel_AD.jpg

 

ROOTS: Hangdig!!

September 2012 -Onze boodschappennetjes worden getipt in ROOTS: handig, klein op te vouwen en hij kan veel dragen. De houten zaklampen zijn ook te koop bij urbans and indians!   

boodschappennetje_roots.jpg

 

Ouders van nu: Life is a picknick!

September 2012 - Life is a picknick! Met spullen van urbans and indians! Voor deze vrolijke fotoshoot leenden we onze leukste picknickspullen uit; het kussen met de vrolijke groene shuttles, de grote thermosfles, het picknickkleed met de zeemeeuwen, de retro koelbox, de isolerende lunchzak en het servies van bamboevezels. Productie: Nienke Anema, fotografie: Liselore Chevalier.

life_is_a_picknick1.jpg

life_is_a_picknick3.jpg

 

Flair: Schaduwfiguren-op-het-tentdoek!

September 2012 - "For kids: de houten zaklamp! Gemaakt van duurzaam gekweekt beukenhout, met energiezuinig led-lampje en een glow-in-the-dark aan en uit knopje, zodat je kleine ook in het donker het knopje kan vinden. Kom maar op met die schaduwfiguren-op-het-tentdoek-spelletjes en speurtochten in het donker. Hij is er ook een maatje groter."

houten_zaklamp_for_kids_flair.jpg 

 

Ontdek magazine heeft onze strandstoel ontdekt!

September 2012 - De fijne teakhouten strandstoelen van urbas and indians op de shopping pagina Natural Beauty van Ontdek Magazine:

ontdek_magazine_sept2012_relaxstoeltje_shuttleskopie.jpg

 

Viva: Een sappig stukje gras voor twee graag!

Augustus 2012 - Onze vrolijke konijnenkleedjes worden vermeld in Viva: "Een sappig stukje gras voor twee graag! Dit konijnenkleed roept om een eindeloze picknick in het park. Eetvlekken zijn geen probleem, het kleedje kan zo de wasmachine in."

picknickkleed_kussende_konijntjes_viva.jpg

 

Flair: Voor je bammetjes!

Augustus 2012 - Flair tipt de isolerende lunchzak; "Lekker buiten eten? Deze boterhamzak ziet er uit als een Amerikaanse paper bag, maar is gemaakt van stevig gewaxt papier met een magnetische sluiting en isolerende binnenlaag. Broodjes blijven er lekker koel in. Met een doekje maak je 'm makkelijk schoon."

papieren_lunchzak_flair.jpg

 

Delicious: een auto vol buitengeluk!

Augustus 2012 - Picknick geluk met de spullen van urbans and indians! In de blauwe eend mochten mee: de picknickborden met de bomen, de Vietnamese BBQ, de teakhouten strandstoel, de handige klapkruk, de stoere schenkkan van het bamboepulp servies, de retro koelbox, de toolbags, de klassieke thermosfles, het hilarische boek Op de achterbank, de design pannenset en het picknickkleed met de zeemeeuwen! Fotografie: Dana van Leeuwen, Styling: Femke Pastijn, Productie: Maaike Koorman

picknickgeluk_delicious.jpg

picknick_scene_Delicious.jpgpicknick_shopping_delicious1.jpg

picknick_kofferbak_delicious.jpgpicknick_klapkrukje_delicious.jpg

picknick_shopping_delicious2.jpgpicknick_shoping_delicious1.jpg

 

ELLE eten loves urbans and indians

Augustus 2012: ELLE eten tipt het draagbare kampvuur van urbans and indians en andere fijne spullen; "met slippers onder de campingdouche staan en met een WC rol onder de arm de camping over wandelen, daar doen we al lang niet meer aan."  

Elle eten nr4 2012.jpg

 

vtwonen: Zó mooi!

Augustus 2012 - Onze supermooie Thomas Paul bomen borden in de rubriek Aan tafel: "Dat wordt wel heel stylish picknicken met de prachtige melamine dinerborden van ontwerper Thomas Paul. Hij staat beend om zijn natuur tekeningen, deze keer tekende hij verfijnde boomsilhouetten. Zó mooi; ook voor gebruik binnenshuis, het hele jaar door."

borden_Thomas_Paul_vtwonen_augustus2012.jpg

 

101 woonideeën: Kamperen wordt een feestje!

Augustus 2012 - 101 woonideeën: "Denk je aan kamperen, dan denk je misschien aan krappe tenten, waar je niet in kunt staan, plastic bekertjes en een degelijke kampeerset. Met de nieuwe collectie vakantiespullen van urbans and indians, wordt kamperen een feestje!" Met onder ndere de shuttle kussens van Kiki van Persie!

site_getipt_101woonideen.jpg

 

Refreshbug: Put on your heels and shop at urbans and indians

Juli 2012: De super leuke blog refreshbug.com: "Urbans and indians has every single ingredient that I like to see in a webshop. It has an awesome name, it's based on a particular activity, it sells stylish items and - most of all - it has a sence of humor. This webshop is based on GLAMPING (glamourous camping). I love to go camping, but I am definitely the girl who misses her hair straightener and who loves the natures, but hates the bugs. Glamping might be what I need for my camping trip to France this summer. Urbans and indians' collection ranges from practical (but pretty) items like tents and oil lamps, to beautiful bags and pillows. So, if you're on a caming mission this summer, put on your glamourous heels and don't forget to stop by urbans and indians.

urbans_and_indiasn_op_refreshbug.jpg

 

Flair: Deze picknick an niet stuk!

Juli 2012 - Picknick productie in de Vlaamse Flair met spullen van urbans and indians: het picknickkleed met de konijntjes, de borden met de kleurige bomen silhouetten en de isolerende luchzak.

Flair_picknick.jpg

 

Fabulous Mama: Sweet sweet holiday!

Juli 2012 - De leukste camping items voor een trip met kinderen, gespot door Fabulous Mama: my first Opinel, de design campingpannen, de houten zaklamp, het hilarische reisboek Op de achterbank en de retro koelbox!

campingpnannen_opinel_junior_fabulous_mama.jpg

 

houten_zaklamp_fabulous_mama.jpg

 fabulous_mama_koelbox.jpg

 

Viva: Op z'n Vietnamees

Juli 2012 - "Dit Vietnamese kookpotje maakt mobiel barbecueën wel heel gemakkelijk. Koelboxje vullen met fijne spiezen, vis en groenten, barbecue aan de arm en hop, naar het strand of de perfecte picknickspot."

vietnamese_bbq_viva.jpg

 

Flavourzine: Inspiratie en musthaves!

Juli 2012 - Bijzonder trots zijn wij! Want onze foto van de Braziliaanse hangmat uit onze collectie, werd de cover van het zonnige zomernummer van Flavourzine!

cover flavourzine juli aug 2012.jpg

 

flavourzine_productpagina.jpg

 

Red: Let's go glamping!!

Juli 2012 - Ook de redactie van Red gaat zeker voor een glamping zomer! Life's a picknick met de fijne retro koelbox, de Vietnamese BBQ, de klassieke thermosfles van Stanley en de isolerende lunchzak, waar je niet alleen boterhammen maar ook drankjes in koel houdt.

glamping_in_red2.jpg

picknicken_in_red.jpg

 

Iglamping: Geen vrouw die hier niet hebberig van wordt 

juli 2012 - Iglamping brengt het laatste glampingnieuws: "Als het aan Marielle en Linda vand webshop urbans and indians ligt, is het gedaan met de leleijke koelboxen en plastic mokken. 'Outdoor meets design' is hun motto. Stijlvolle producten voor elke vorm van buitengeluk. In het assortiment zitten onder meer ontwerpen van eigen hand. En wat zijn ze mooi! Geen vrouw die hier niet hebberig van wordt!".

iglamping_urans_and_indians.jpg

 

vtwonen: Happy Holiday!

Juli 2012 - VT Wonen tipt de heerlijke Braziliaanse hangmat en de canvas toolbag van urbans and indians.

VTWonen_juli_2012_deel1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vtwonen: For kids only

Juli 2012 - Met de kinderen op vakantie? VT shopt voor de koters een picknick kleed met kussende konijntjes, een houten zaklamp en de wereld kraskaart bij urbans and indians! Voor indianen, astronauten en andere ontdekkingsreizigers!

VTWonen_juli_2012_deel2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woonstijl Magazine: Zin in zomer

Juli 2012 - Woonstijl heeft zin in de zomer! Haal dus die parachute zijden hangmat met de kleuren van een tropische zee maar te voorschijn! Uitgeschommeld? Dan kun je verder chillen op het picknickkleed met de kussende konijntjes!

woonstijl_hangmat_picknickkleed.jpg

 

Flavourites Blog: Cover up!

Juni 2012 - Ken je die blauwe gastanks voor op de camping? We hebben de hele tijd de neiging om hem even te schilderen in een leuk kleurtje of hem te beplakken met schelpen. Maar nog veel beter is de Cover Up; een prachtig gedecoreerde aluminium gastank-hoes uit Marokko. Ook bij Flavourites vinden ze hem leuk:

flavourites_blog_21juni12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fab - Don't leave home without it!

Juni 2012 - Naar het strand of de pier? Neem een draagbaar kampvuurtje mee! Fab Style tipt de Fire Up van urbans and indians. Ontwerp: Evelien Stamhuis.

Fire_up_draagbaar_kampvuur.jpg

 

Buitenleven: Het weiland in!

Juni 2012 - Met deze prachtige borden van Thomas Paul kun je gerust het weiland in! 

thomas_paul_borden_buitenleven.jpg

 

Radar+: Out of office

Juni 2012 - De redactieleden van Radar+ zijn 'out of office' met hun favoriete buitenspullen. 

Radar+.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viva: Rondje Texel

Juni 2012 - Ga je een rondje Texel doen? Niet van huis zonder een Classic Bell tent en de kissing rabbit slaapzak

slaapzak_bell_tent_glamping_viva.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caravanity: verplichte kost voor happy campers!

Juni 2012 - De superleuke site Caravanity.nl is verplichte kost voor iedere Happy Camper! Zeker voor de lucky birds met een 'yummy caravan'. Deze keer tippen ze de 'white range' van urbans and indians.

Caravanity_blogbericht.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flavourites: It's official!

Juni 2012 - Ken je Flavourites? Die website waar alleen maar superleuke webwinkels op staan? We are proud! Want we zijn door de strenge selectie heen. Sinds 1 juni staan we op de website van Flavourites en zijn we dus officieel 'een leuke webshop'!

vermelding-flavourites_vr_site.jpg

 

VT Wonen: Design voor op de camping!

Mei 2012 - vtwonen: "Wie zelfs niet op de camping zonder design kan, springt een gat in de lucht bij het zien van de ABCT kookset. Weg met afgebladderde pannetjes"!

 Vt Wonen ABCT.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIVA: Voor glampioenen!

mei 2012 - VIVA tipt onze melamine borden van de New Yorkse ontwerper Thomas Paul: "In navolging van vorige zomer zetten we de trend dit jaar door: glamourous kamperen. Oftewel: glamping. Maar dit jaar zijn we beter georganisserd, veel beter zelfs. Op de website van urbans and indians vindt je al het moois voor je kampeertripje. Dus fraaie thermosflessen, stijlvolle koelboxen, maar ook grappige slaapzakken en deze niet kapot te krijgen bordjes."

thomas_paul_in_viva.jpg

 

ELLE Eten: voor buitenlui met oog voor mooie spullen

mei 2012 - ELLE Eten tipt onze webshop "voor buitenlui met oog voor mooie spullen. Waarom zouden we op vakantie eten van een bruin plastic bord uit de uitzet van Tante Marietje? Zelfs op de caming hebben we het liefst een bord op schoot dat zo uit een New Yorkse hippe lunchtent had kunnen komen."

borden_Thomas_Paul_groot_ELLE_Eten_website.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red: Mooi spul voor op de glamping!

Mei 2012 -"Comfort en kamperen zijn allang niet meer elkaars tegenpolen. Glamping is bon ton. Nu nog exit plastic kampeerspul. En zie daar: webshop urbans and indians, mooi praktisch goed voor onderweg. Het assortiment van urbans and indians bestaat uit mooie spullen voor picknick, strandbezoek, kampvuur, camping en ander buitenvertier."

Red.nl lifestyle reizen tip.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bloesemblog: de charme van de veldkamer

Mei 2012 - Bloesem bekent nooit zo'n kampeerfanaat te zijn geweest, maar toch wel heel gevoelig te zijn voor de charme van onze 'veldkamers'.

glampingshop_vlinderstoel_bloesem.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

glampingshop_bell_tent_bloesem.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dutch Delights - How cool is this?

Mei 2012 - ook Dutch Delights maakte een mooie vermelding van de webshop op hun leuke blog!

Dutch_Delights2.jpg

 

KLIJR: echt nodig!

mei 2012 De Vlaamse bloggers van KLIJR over de canvas toolbag van Bag'n'Noun bij urbans and indians: 'laat ik nou net een mosterdkleurige rechthoekige tas nodig hebben'.

canvas_toolbag_mosterd_bagnnoun.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Smaak van Italie: Design op de campingtafel

Mei 2012 - Design op de campingtafel met de ingenieuze ABCT pannenset van het befaamde Italiaanse pannenmerk KN Industrie!

op-maat-voor-de-site.jpg

 

aEsthEtic: Glamperen en niet creperen!

April 2012 - Nelltb tipt in haar leuke lifestyle blog aEstEtic by Nelltb urbans and indians als glamping webshop met 'geweldige spullen voor glamping'.  

aEstEtic by Nelltb1.png

aEstEtic by Nelltb2.png

 

Fabulous Mama:  Glamping doe je zo!

Mei 2012 - Fabulous Mama tipt op haar website de shuttle kussens van urbans and indians, de borden van Thomas Paul en de slaapzak met kussende konijntjes van Anorak.

Fabulous Mama.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VT Wonen: beautiful OIL

Maart 2012 - Hoofdredacteur Monique de Ruiter tipt de stoere olielamp van Job Martens als haar favoriet. Handgemaakte unica's met namen als Rocket, Pottie en Man. Te koop bij urbans and indians.

Job-Martens-VT-wonen_samengevoegd.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELLE decoration: And the nominees are.....

Het ontwerp van deze prachtige pannen van KnIndustrie, werd door ELLE decoration beloond met een nominatie. Als slimme kampeerset te koop bij urbans and indians.

KnIndustrie Elle Decoration nominatie.jpg

 

--> recente media vermeldingen van urbans and indians

--> urbans and indians in de media in 2013

Facebook Twitter Pinterest You Tube