Facebook Twitter Pinterest You Tube
urbans and indians collectie blijft te koop bij Weltevree

urbans and indians collectie blijft te koop bij Weltevree


Goed nieuws voor picknickfans, stadshouthakkers, vuurtjesstokers, kampeerders en andere buitenlui in Amsterdam: het assortiment van urbans and indians blijft te koop bij Weltevree! Op 1 december openden we een Winter Camp Pop Up Store, samen met Weltevree in hun brandstore in Amsterdam. Veel mensen werden blij van de mix van beide merken: rugzakken naast outdoor ovens, thermosflessen en wollens dekens naast de Dutchtub, kampvuurpannen naast de mobiele schommel en handgemaakte olielampen naast de prachtige houtkachels uit de collectie van Weltevree.
Vanwege dit succes, blijven de producten van urbans and indians te koop in de brandstore van Weltevree. En er is zelfs nog meer goed nieuws! Dit voorjaar organiseren Weltevree en urbans and indians gezellige 'get togethers' in de buitenlucht. Op die manier kan iedereen de outdoor ovens, Bell tenten, windschermen, kampvuurpannen, Dutchtubs, buitenserviezen en ander moois ook echt in actie zien. Wij hebben er veel zin in! Meer nieuws volgt...

WinterCampPopUpStore1LR.jpg

WinterCampPopUpStore9.jpg

WinterCampPopUpStore2LR.jpg

Maar tot het zo ver is, is iedereen welkom bij urbans and indians in de brandstore van Weltevee in Hôtel Droog in de Staalstraat 7 in hartje Amsterdam. Hôtel Droog staat garant voor een bijzondere hospitality & shopping experience. In het prachtige 17e-eeuwse pand bevinden zich behalve de brandstore van Weltevree, ook de winkel van Droog Design, de exclusieve kledingwinkel Kabinet en een tentoonstellingsruimte met exposities. U hebt toegang tot een prachtige binnentuin, de Fairytale Garden, kunt heerlijk lunchen in het restaurant en zelfs slapen in de hotelkamer die het pand rijk is. De winkel van Weltevree en urbans and indians bevindt zich op de begane grond, achter de tuin. Wees welkom!

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11-18u

(meer info via www.hoteldroog.nl)

In de brandstore presenteert productlabel Weltevree haar collectie met klassiekers als de Stonestove van Dick van Hoff en de Dutchtub van Floris Schoonderbeek. Prachtige kachels, rudimentaire buitenovens, houtgestookte buitenbaden, mobiele schommels en veel meer buitengeluk. Een collectie producten die beantwoordt aan bijna vergeten behoeftes: het avontuur opzoeken in je achtertuin met warmte, vuur, water en buiten zijn. Een taal die het merk urbans and indians ook graag spreekt.

--> Klik hier voor meer informatie over Weltevree

Facebook Twitter Pinterest You Tube