Facebook Twitter Pinterest You Tube
Uit ons blog: de Dutchtub Wood van Weltevree

Uit ons blog: de Dutchtub Wood van Weltevree


Dutchtub

Soms zijn er van die producten die wij zo betoverend vinden, dat we meteen fan zijn. Zeker als ze teruggrijpen op essentiële elementen als water en vuur, bieden wij geen weerstand meer. De Dutchtub Wood van Weltevree is er zo eentje. We kunnen we van alles over zeggen, maar beter nog, is om de beelden voor zich te laten spreken. Nu vooruit, een paar steekwoorden dan; hout, vuur, water, buiten, pure magie. Kijk maar:

dutchtub

Stel je voor, buiten vriest het 3 graden, en jij zit lekker in bad met een glas wijn bij een brandend vuurtje. Nee, niet binnen, gewoon buiten! Denk je: brrrrr? Dan heb je nog nooit in de houtgestookte Dutchtub Wood gezeten! 

De Dutchtub Wood van Weltevree, werkt eigenlijk heel eenvoudig. Een houtvuurtje verwarmt het water in het bad via een spiraal waar het water constant doorheen stroomt via het eenvoudige principe dat warm water stijgt en kouder water daalt. Wil je het nog wat warmer? Dan gooi je er nog een houtblokje op en er komt vanzelf weer wat heet water bij. En weet je wat? Als je een wok op de spiraal zet, kun je meteen gamba's bakken. Of worstjes, of amandelen, of wat je maar wilt eigenlijk. Klinkt dat te gek? Wij vinden van wel! En oja, het hoeft natuurlijk niet perse te vriezen als je in dit houtgestookte buitenbad gaat. Als het zomer is, is het ook geweldig!

dutchtub wood

De binnenkant van de Dutchtub Wood is gemaakt van hoge kwaliteit polyester, net als de andere Dutchtubs van Weltevree. De buitenkant van de Dutchtub Wood is gemaakt van verduurzaamd hout; stoer, puur en luxe. Maar ook: weerbestendig en licht van gewicht. De Dutchtub Wood weegt maar 85 kg. Het bad is daarmee makkelijk te verplaatsen of op een aanhanger te zetten. Zo kun je echt overal je eigen magische plek creëren!

dutchtub weltevree

dutchtub

De temperatuur van de Dutchtub regel je eenvoudig. Wil je het warmer? Gooi dan wat meer hout op het vuur. Wordt het een beetje warm in het bad? Zet dan het stookmandje wat hoger in de spiraal en er wordt vanzelf minder water opgewarmd. Het opwarmen van een volle tub (650 liter) tot zo'n 38 graden kost ongeveer 2 uur en een zak brandhout. De tub vier uur lang op temperatuur houden (38 graden) kost ook ongeveer 1 zak brandhout. De Dutchtub Wood biedt plek voor 4 personen. Door de bolvormige bodem is de tub ergonomisch en comfortabel. Alle materialen zijn weerbestendig zodat een tub het hele jaar buiten kan blijven staan.

dutchtub kopen

Dutchtub kopen?

De Duchtub Wood van Weltevree is te koop via urbans and indians. Hou je van een moderne uitstraling? De Dutchtub Original is er ook in een polyester uitvoering. Standaardkleuren Van de Dutchtub Original zijn Orange, Dawn White en Night Blue, maar het houtgestookte buitenbad is in elke gewenste RAL kleur te bestellen.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

--> naar de Dutchtubs van Weltevree

--> bekijk meer moois in de categorie buiten baden en douchen

Facebook Twitter Pinterest You Tube