Facebook Twitter Pinterest You Tube
Uit ons blog: Caravanity - Happy Campers Lifestyle

Uit ons blog: Caravanity - Happy Campers Lifestyle


Kennen jullie Caravanity.nl al? Een online platform over het opknappen en restylen van caravans. En over de geweldige tijd die daarna komt, als je op pad gaat met je beauty on wheels. Vergeet de sleurhut van je opa, in de tinten beige en donkerbruin. Op de website van Caravanity vind je exemplaren om van te likkebaarden. Zwarte design caravans, grafish afgestijlde airstreams, prachtige gerestaureerde retro exemplaren en kraakheldere design huisjes op wielen. Wij bestellen alvast een trekhaak!

scotty2.jpgscotty6.jpg

scotty3.jpgscotty4.jpg

Amerikaanse vintage Scotty uit 1968

Op de website van Caravanity vind je volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan met kwast, tacker, tape, plakfolie, behang en stof. Met tips van de experts en VOOR en NA foto's om van te smullen! Of je nou kiest voor  onversneden retro, voor stippen en bloemetjes, of voor een strakke basis met grafische prints; hier vind je de beste caravan-makeovers uit binnen- en buitenland. De sleurhut van weleer is weer helemaal ‘en vogue’.

make_over_vintage_rose2.jpgmake_over_vintage_rose3.jpg

make_over_vintage_rose.jpgmake_over_vintage_rose4.jpg

De gerestylde caravan Vintage Rosie van Margriet Mudde

Wordt je enthousiast? Dan hebben we nog meer goed nieuws: in mei komt Caravanity met een inspiratieboek waarin de mooiste caravans van Nederland te zien zijn.

aistream_make_over4.jpgaistream_make_over3.jpg

aistream_make_over1.jpgaistream_make_over2.jpg

strakke Airstream make-over

Neem een kijkje op de site of op de pinterest pagina van Caravanity voor meer inspiratie, of check de Pinterest pagina Cool Campers and Caravans van urbans and indians. Klaar met breken, zagen, schilderen en stoferen? In de shop van urbans and indians vind je alles om je hide out prachtig en praktisch aan te kleden.   

--> lees meer blogberichten van urbans and indians

--> naar de shop van urbans and indians

beelden via Caravanity

Facebook Twitter Pinterest You Tube