Facebook Twitter Pinterest You Tube
uit ons blog: 10 snelle manieren om je tent te glamourizen

uit ons blog: 10 snelle manieren om je tent te glamourizen


Voor een stijlvol buitenverblijf heb je niet eens zo gek veel nodig. We geven je 10 tips om je tent op een eenvoudige manier te glamourizen. Easy en heel betaalbaar. You can do this!

tip 1
Laat het idee los dat kampeerspullen en de spullen die je thuis gebruikt, verschillende zaken zijn.
Maak geen onderscheid. Kies voor kampeerspullen die zo mooi zijn dat ze een A locatie in je huis verdienen. Of andersom; gebruik tijdens het kamperen de spullen die je thuis ook gebruikt. Zo creëer je meteen sfeer en doe je meer met minder, heel ecofabulous.

tip 2
Neem alleen mooie spullen mee. Je vrije tijd is te kostbaar om tegen lelijke spullen aan te kijken vinden wij. Voor een stijlvolle uitstraling, mix je de fijnste spullen uit je huis met klassieke kampeerspullen, design en ambachtelijke vintage producten. Kies voor mooie materialen en kleuren die bij elkaar passen.bell_tent_tub_douche.jpg


tip 3
Het centerpiecce van een geslaagde kampeertrip is een fijn bed. Ga je voor een glamourous kampeerbed, denk dan ROYAAL! Kies voor een lekker dik luchtbed dat je opblaast met een elektrische pomp en de sigarettenaansteker van je auto. Of neem een heel dikke self-inflatable mat waar je een hoes van stof omheen schuift. Lekker zacht, lekker warm en geen geschuif.
Bell_tent_masterbed2.jpg


tip 4

Dan het beddengoed. Echte glampers vinden: slaapzakken zijn voor kinderen. Geef je tent hotelallure door dekbedden en het mooiste linnengoed van thuis mee te nemen. En fijne kussens en een mooie zachte deken!

tip 5
De volgende stap om je glamourous veldkamer af te maken is: bedek het grondzeil met een kleed. Kies een oud Perzisch tapijt voor een boudoirgevoel, of een lichtgewicht kunststof kleed voor een frissere look. De kunststof kleden kunnen ook prima buiten de tent gebruikt worden. Ze kunnen tegen regen, zijn lichtgewicht en kunnen klein opgevouwen worden.
basisbeeld_kleden_gouden_schoenen.jpg


tip 6
Zorg voor goede lounge-plekken bij je tent.
Dat geeft je ‘kampement’ een heel uitnodigende look, en het is vooral heel fijn voor jezelf.  Kies voor fijne stoelen die heel lekker zitten én er goed uitzien, en neem een hangmat mee. Daarmee maak je met weinig inspanning een relaxplek in de schaduw. Touwen niet vergeten en relaxen maar!
strandstoelen_lafuma.jpg


tip 7

Koffie uit een mooie beker smaakt echt beter, vinden wij. Neem gerust echt servies en glaswerk mee op je kampeertrip. Ja, dat kan kapot gaan, maar dat is thuis ook het geval. Wil je meer lichtgewicht servies dat er toch mooi uitziet? Kies dan voor mooi melamine serviesgoed.
buitenfeest_rietjes.jpg


tip 8

Tover
een klein houten kastje met veel laatjes om tot een mooie en handige kampeerkeuken. Zo heb je al je kookspullen bij de hand, en je schuift het kastje zo in en uit de auto. Kijk eens op Marktplaats voor het perfecte kastje dat precies in jouw achterbak past. Likje verf en een paar mooie leren greepjes en je hebt een heel stijlvol keukentje!
buiten_keukentje2.jpg


tip 9

Opbergen is een kunst in een tent. Gebruik mooie opbergers en geef alles een plek zodat er geen rommel rondslingert. Tóch te weinig opbergruimte? Haal bij de lokale markt houten kratjes die je stapelt als een kastje. Ook handig voor de tijdelijke keuken.
kleine_grote_tentenshow_bagage2_kl.jpg


tip 10
Pluk wilde bloemen en zet ze op tafel in een siliconen vaasje, leeg jampotje of flesje.
Of in drie flesjes: dezelfde inspanning, meer effect! 

glamping_putting_up_the_tent_urbans_and_indians.jpg 

Zorg verder voor basis kampeeruitrusting als een zaklamp, een goed mes, kaarsen, brandertje of kooktoestel, gastankje, een paar pannen en schalen, ehbo setje, anti-muggen creme, zwemkleding, spelletjes, warme kleding. Vergeet ook niet je frisbee of je gitaar. En bovenal: relax en geniet!

--> naar de shop van urbans and indians

--> lees meer blogberichten van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube