Facebook Twitter Pinterest You Tube
VUUR! Tips and tools voor een fijne fik

VUUR! Tips and tools voor een fijne fik


Fikkie stoken is eigenlijk heel simpel. Iedereen kan het, met de juiste de tools en een paar slimme tips! Eerst de tips! Tip 1: de ultieme firestarter maak je eenvoudig zelf. Je hebt nodig: een leeg wc-rolletje, een waxinelichtje en wat pluis uit de wasdroger. Haal het waxinelichtje uit het aluminium kuipje en stop hem in het toilet-rolletje. Daarna duw je aan elke kant een dot droger-pluis in het rolletje en KLAAR! Ideaal om je kampvuurtje of kacheltje in no time mee aan te krijgen. Tip 2: een mooi vuurtje maak je het best met een tipi-structuur. Leg tondel (droge dennenaalden, hars, hele kleine takjes of je slimme firestarter) in een kleine kuil met stenen er omheen. Zet kleine droge takjes als een tipi over de tondel heen. Om deze kleine takjes, zet je weer wat grotere takken, enzovoorts. Vergeet niet aan 1 kant een gat open te laten om de kern aan te steken. Vlammetje bij de tondel en zachtjes blazen. There you go!

Dan de tools! Krijg je er zin in? Kijk dan eens naar onze beste items voor heel veel vuur-plezier: de kampvuurpan, het draagbaar kampvuur, opa's vuurvork, de Outdooroven en het houtgestookte buitenbad van Weltevree, de popcornpan, het bbq pincet, de stormlucifers, de pizzaschep, de thermometer, de magische tondel en de magische aanmaakhoutjes. En natuurlijk het BBQ boek ON FIRE van Madame Charlotte en uitgeverij Snor! Kijk:

IMG_1772.jpg

Outdooroven-haan.jpgurbans_and_indians_dutchtub-Weltevree_weiland_nevel_s.jpg

Ligth_my_Fire_magische_tondel_mc.jpggrandpas_firefork_roosteren.jpg

urbans_and_indians_aanmaakhoutjes.jpg

dutch_oven_packshot_.jpgmagische_aanmaakhoutjes_mc.jpg

clafoutis_kampvuurpan_resultaat3.jpgurbans_and_indians_bamboe_bbqpincet3.jpgstormlucifers2.jpg

popcornpan_urbans_and_indians.jpg

urbans_and_indians_draagbaar_kampvuur_fire_up_buiten.jpg

ans_and_indians_opas_vuurvork_wintervuur3.jpgurbans_and_indians_outdooroven-Weltevree_weiland_nevel.jpgurbans_and_indians_outdooroven_weltevree-pizza-bakken_s.jpg

PIZZASCHEP_Weltevree_small.jpgurbans_and_indians_thermometer_weltevree.jpg

urbans_and_indians_opas_vuurvork_wintervuur6.jpg

extra_lange_lucifers.jpgOnFire_cover_HR.jpg

--> naar onze vuur-producten

--> naar de webwinkel van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube