Facebook Twitter Pinterest You Tube
tententijd

tententijd


Heb je al vakantie plannen gemaakt? Wordt het een hotel aan de rand van de Sahara? Een trektocht door de bergen? Of een eindeloze zomer aan het water in een tent? Dit is een goede tijd om je te oriënteren op de aanschaf van de juiste spullen: een handige daypack, fijne kampeerstoelen of een geweldige tent. De Classic Bell tenten van urbans and indians zijn mooi, praktisch en van hoge kwaliteit. In een Bell tent is voldoende ruimte om rechtop te staan, lekker te chillen en veel spullen op te slaan. Als je wilt zet je er zelfs een paar bedden in. De Bell tent - ook wel saharatent genoemd - werd ontworpen in de 19e eeuw en is nog altijd zeer geliefd om zijn gebruiksgemak. Dit stijlvolle onderkomen is eenvoudig op te zetten en staat binnen 10 minuten, ook als je geen ervaren kampeerder bent! Bell_tent_big_serie_mc.jpgclassic_bell_big_bed2.jpg

Het ontwerp van de klassieke Bell tent is eenvoudig: ronde vorm, hoge nok, centrale stok, verticale wanden en lage scheerlijnen rondom. Dit zorgt voor een tijdloos silhouet en een grote binnenruimte. De Classic Bell tent is degelijk en solide. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen met aandacht voor detail. Er zijn verschillende soorten Bell tenten te koop bij urbans and indians. Met een diameter van 4 of 5 meter, met een los grondzeil of en vast zeil of - in het geval van de Classic Bell Excellent - zelfs met een afritsbaar grondzeil. Bij mooi weer rits je het grondzeil van deze tent eenvoudig los, en rol je de zijwanden op. Zo krijg je eenvoudig een relaxte schaduwrijke loungeplek waar het heerlijk koel onderdoor waait. Het is dan ook geen wonder dat de Bell tenten een hit zijn op de hippe muziekfestivals van Engeland. Zelfs Kate Moss is in deze droomtent gesignaleerd! 

classic_bell_big_binnen_wanden_open.jpgBell_tent_400_witte_jeep.jpg

Sibley_Bell_Tent_400_achterkant.jpgclassic_bell_big_detail_top.jpg

Tijdens Green Factory op 25 en 26 mei in Utrecht, kun je de Classic Bell Big Excellent bekijken in de buitenkamer van urbans and indians.

--> naar de tenten

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube