Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kom naar onze tentenshow met Pasen

Kom naar onze tentenshow met Pasen


Een tent kopen via internet is best spannend. "Hoe zou hij in het echt voelen? Hoe zit het met het vloeroppervlak? Is hij echt zo ruim aan de bovenkant? En is 'ie groot genoeg voor m'n hele gezin? Hoe eenvoudig is het om de wanden op te rollen bij mooi weer? Hoe groot is die binnentent eigenlijk? En met welke materialen is alles afgewerkt?" Logische vragen voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tent. 

Om iedereen de gelegenheid te geven nader kennis te maken met onze Sibley Bell tenten, organiseren we in het Paasweekend een kleine tentenshow bij Fort aan de Klop in Utrecht. Op 20 en 21 april is iedereen welkom om de Sibley Bell tenten te ervaren, te voelen, te ruiken en - vooruit, als je echt per se wilt - te proeven. ;-)


Tegen het decor van één van de oudste forten van Nederland zetten we drie modellen op: de Sibley Bell Deluxe (vast grondzeil), de Sibley Bell Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden), het nieuwe model Sibley Bell PRO (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur) met een diameter van 4 en van 5 meter. We richten de tenten in, zodat je een goed beeld krijgt van de afmetingen, sfeer en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we de mooiste kampeerartikelen uit de collectie van urbans and indians. Ook zijn de onweerstaanbare Dutchtub, Outdooroven en Wheelbench van Weltevree te bewonderen. Of je nou wel of niet op zoek bent naar een tent, er zijn genoeg leuke ideeën op te doen voor mooi kamperen. Wees welkom!

Schermafbeelding 2014-03-05 om 15.41.53.pngSibley_Bell_Tent_500_rijtje.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgoutdooroven_afgesneden.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is uitgegroeid tot een tijdloos icoon, met een groeiende schare fans. De tent werd in 1850 ontworpen door Henry Hopkins Sibley voor het Amerikaanse leger. Belangrijkste vereisten: de tent moest degelijk, solide en snel op te zetten zijn. Precies de eigenschappen die hem vandaag de dag zeer geliefd maken onder kampeerders. Samen met zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk.

Maar laten we wel wezen, looks zijn niet alles. Een tent moet ook goed zijn. En goed ís hij: de Sibley Bell tent is zeer solide en kan water en wind goed weerstaan. Katoenen tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. Het canvas doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen zorgen tijdens elk weertype voor voldoende luchtcirculatie. Hierdoor voelt de ruimte binnen in de tent nooit klam aan. Door de entree met A-stok is er een ruime doorgang die goed is af te sluiten met een zware kwaliteit rits. De Bell tenten bieden veel ruimte voor comfortabele slaapplaatsen, en zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details.

classic_bell_big_binnen_wanden_open2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg


Op pad met het hele gezin
Een bezoek aan de Tentenshow van urbans and indians kan een leuk uitje zijn voor het hele gezin. De Paashaas zal dat weekend eieren verstoppen op het terrein van Fort aan de Klop. Bij Brasserie Het Wachthuis kunt u terecht voor koffie met taart, een borrel of een uitgebreide Paasbrunch (brunch op reservering). Op maandag 21 april (tweede paasdag) is er bovendien een Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst en workshops. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland, dat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Voor meer info over de brasserie, de paasbrunch en het kindertheaterfestival bij Fort aan de Klop: klik hier. Tot dan!

classic_bell_big_totaal_raampjes_dicht.jpgSibley Bell tent-slingers.jpg

Tentenshow 2014 urbans and indians:

zondag 20 aprli 2014: 11-17u + maandag 21 april: 11 - 15u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

--> naar de homepage van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube