Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kom je ook naar onze Kleine Grote Tentenshow?

Kom je ook naar onze Kleine Grote Tentenshow?


Een tent kopen via internet is best spannend. "Hoe zou hij in het echt voelen? Hoe zit het met het vloeroppervlak? Is hij echt zo ruim aan de bovenkant? En is 'ie groot genoeg voor m'n hele gezin? Hoe eenvoudig is het om de wanden op te rollen bij mooi weer? Hoe groot is die binnentent eigenlijk? En met welke materialen is alles afgewerkt?" Logische vragen voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tent. 

Om iedereen de gelegenheid te geven nader kennis te maken met onze Sibley Bell tenten, organiseren we weer een Kleine Grote Tentenshow bij Fort aan de Klop in Utrecht. Op 25 en 26 april is iedereen welkom om de Sibley Bell tenten te bekijken, te ervaren en te testen.

tentenshow_bord2.jpg

Tegen het decor van één van de oudste forten van Nederland zetten we drie modellen op: de Bell tent 500 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, diameter 5 meter) met de binnentent 500 met 2 compartimenten, de Bell tent 500 Sibley PRO (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, zware kwaliteit ritsen, grondzeil, doek en coating, diameter 5 meter) én de Bell tent 400 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur, diameter 4 meter). We richten de tenten in, zodat je een goed beeld krijgt van de afmetingen, sfeer en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we de mooiste kampeerartikelen uit de collectie van urbans and indians. Ook zijn de onweerstaanbare Dutchtub, Outdooroven en Wheelbench van Weltevree te bewonderen. Of je nou wel of niet op zoek bent naar een tent, er zijn genoeg leuke ideeën op te doen voor mooi kamperen. Wees welkom!

urbans_and_indians_Bell_tent_Dutchtub_douche.jpg

Schermafbeelding 2014-03-05 om 15.41.53.pngkleine_grote_tentenshow_PRO500_zonsopkomst.jpg

kleine_grote_tentenshow_PRO500_zon_small.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgkleine_grote_tentenshow_pizza.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is uitgegroeid tot een tijdloos icoon, met een groeiende schare fans. De tent werd in 1850 ontworpen door Henry Hopkins Sibley voor het Amerikaanse leger. Belangrijkste vereisten: de tent moest degelijk, solide en snel op te zetten zijn. Precies de eigenschappen die hem vandaag de dag zeer geliefd maken onder kampeerders. Samen met zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk.

Maar laten we wel wezen, looks zijn niet alles. Een tent moet ook goed zijn. En goed ís hij: de Sibley Bell tent is zeer solide en kan water en wind goed weerstaan. Katoenen tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. Het canvas doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen zorgen tijdens elk weertype voor voldoende luchtcirculatie. Hierdoor voelt de ruimte binnen in de tent nooit klam aan. Door de entree met A-stok is er een ruime doorgang die goed is af te sluiten met een zware kwaliteit rits. De Bell tenten bieden veel ruimte voor comfortabele slaapplaatsen, en zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details. Meer weten? Lees dan ook de reviews van klanten die een Silbley Bell tent kochten bij urbans and indians.

Bell_tent_masterbed.jpg

classic_bell_big_binnen_wanden_open2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg

kleine_grote_tentenshow_achterkant.jpg


Kinderkunst Theaterfestival

Een bezoek aan de Tentenshow van urbans and indians bij Fort aan de Klop is een leuk uitje. Op het fort-terrein - het mooiste eiland op het vasteland - kun je terecht voor koffie met taart, lunch of een borrel in Brasserie het Wachthuis. Op 26 april is er bovendien een Kinderkunst Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag voor iedereen, vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst. Tosca Menten komt vertellen over haar Dummy de Mummie boeken (8+) en er zijn workshops om zelf aan de slag te gaan: circus, toneel, dansen, schilderen, percussie en cupcakes versieren. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland. Voor meer info over Fort aan de Klop en het Kinderkunst Theaterfestival: klik hier. Kom je ook?

 

Kleine Grote Tentenshow 2015

urbans and indians in samenwerking met Weltevree

zaterdag 25 april: 11-17u + zondag 26 april: 11 - 15u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

--> naar de homepage van urbans and indians

tentenshow_krijtbord_small.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube