Facebook Twitter Pinterest You Tube
Stijlvol kamperen

Stijlvol kamperen


glamping
Buiten zijn nieuwe stijl, heet glamping, een Engelse samentrekking van glamorous camping. Glamping is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. En je hoeft er niet voor naar de camping te gaan. Glampen kan heel goed in het stadspark, in je achtertuin op je dakterras of je balkon. All it takes is a bit of style. Bij urbans and indians vind je de allermooiste artikelen voor picknicks, strandbezoek, kampvuur, camping, glamping en ander buitengeluk.

zijden hangmat of draagbaar kampvuur?
Design kampeerpannen, bloedmooi campingservies, stylish picknick-kleden, handgemaakte canvas tassen, one of a kind olielampjes, zijden hangmatten, mooie slaapzakken, klassieke thermosflessen, antieke Marokkaanse tafeltjes, draagbaar kampvuur, houten zaklampen en lamswollen dekens; urbans and indians heeft het allemaal! En natuurlijk de prachtige Bell tenten.
urbans_and_indians_sfeer_hangmat_met_shuttlekussens_detail_HR.jpg

de Bell Tent
Kamperen wordt helemaal aantrekkelijk met de Bell tent. De Bell tent is in de negentiende eeuw ontwikkeld voor het leger als een duurzame, super praktische en ultiem comfortabele tent. De Bell tent is op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en met aandacht voor details. Met haar ronde hoge vorm en natuurlijke uitstraling, is deze stijlvolle belle of the ball een verademing tussen alle nylon tenten. De Bell tent is gemaakt van puur 100% ongebleekt katoen en waterdicht, dus geschikt voor elke weersomstandigheid. Je zet de Bell tent bovendien eenvoudig en snel op, zelfs als je geen tentwizzard bent.

heerlijk chillen
De Bell tent biedt met haar brede vorm, rechte zijnaden, comfortabele nokhoogte en relaxte atmosfeer de ultieme plek om lekker te loungen, slapen of picknicken. In de gezellige en riante leefruimte kun je makkelijk staan, rondlopen en heerlijk chillen. Met een diameter van  vier of vijf meter, is er ruimte genoeg voor alle spullen plus een paar lekkere loungebanken of zelfs bedden. Wil je wat meer privacy als je gaat slapen? Geen probleem, je kunt supersnel een apart slaapvertrek realiseren door de speciale binnentent te bestellen. Er zijn talrijke mogelijkheden voor slaapplaatsen.bell_tent_big_ecellent_bed.jpg

stylish touch
Als het net een tikje te warm is kun je de zijwanden losritsen van het grondzeil en oprollen voor een luchtig briesje. Zo creëer je in een handomdraai een overdekte picknickplek; ook handig voor buitenvermaak in de tuin! Voor een stylish touch, kleed je de Bell tent aan met mooie accessoires zoals zachte plofkussens, warme dekens, kleurrijke kleden, stylish stoelen, handige krukjes, lage tafeltjes en mooie olielampjes.

urbans_and_indians_chairs.jpg

bell_tent_big_ecellent_bed2.jpg

glamping_scene_hamamdoeken.jpg

bell_tent_big_ecellent_loungehoek2.jpg

bell_tent_big_ecellent_loungehoek_tas.jpg

glamping_scene3.jpg

urbans_and_indians_sfeer_kleden.jpg

glamping_scene-stapel_kussens.jpg

 urbans_and_indians_bell_tent2.jpg

 

Facebook Twitter Pinterest You Tube