Facebook Twitter Pinterest You Tube
vakantie thuis

vakantie thuis


Geen tijd of geld om op vakantie te gaan? Geen nood. Met een paar goede spullen verandert je tuin, balkon of je favoriete stadspark in een geweldige plek voor een vakantie thuis.

staycation
De thuisblijfvakantie, ofwel staycation, is een ware trend in Nederland. Zo'n 400.000 Nederlanders denken deze zomer niet op vakantie te gaan maar lekker thuis te blijven. De staycation is een stuk goedkoper dan een vakantie boeken en is dan ook oorspronkelijk ontstaan vanwege de economische crisis. Maar dat is niet het enige voordeel dat de vakantie thuis, populair maakt. Want wat dacht je hiervan: geen inpak-stress, geen vertraagde vluchten, geen kilometers lange files in de brandende zon en niet in de rij voor de douche. En bovendien: lekker veel comfort. Want een hotelletje of een camping is heerlijk, maar die fijne keuken, die regendouche en dat royale bed van thuis, zijn toch ook erg fijn. En zeg eens eerlijk: hoe goed ken je je directe omgeving nou eigenlijk?

staycation_hoeden_kaart.jpg

get in the mood
Ben je al om? We geven je graag een paar tips voor een geslaagde vakantie thuis. De belangrijkste voorwaarde: get in the mood! Lever je over, zoals je dat ook zou doen als je in een ver oord zit. En dan bedoelen we: totaal! Ga dus niet je mail wegwerken of je administratie zitten doen, maar leef alsof je op vakantie bent. Zet je telefoon en computer helemaal uit. We herhalen hem even voor de zekerheid: zet je telefoon en computer helemaal uit. Daarna: hang een hangmat op, zet een tent in je tuin, kook iets onbekends, doorkruis de stad, huur een bootje, slaap onder de sterren, bouw een hut, houd een watergevecht, bezoek een museum, koop iets moois, rol een kleed uit in het park, ga vaak uit eten, drink een exotische cocktail, trap lol en vergeet niet te zwemmen in de rivier. Hang loose!

staycation_verzamel2.jpg

 

de juiste uitrusting
You can do it! Je weet waar de uit-knop van computer en telefoon zit. What's next? Nog wat nodig? Urbans and indians vult je staycation-uitrusting graag aan; fijne hangmatten, mooie tenten, draagbare kampvuurtjes, leuke picknickkleden, prachtig buitenservies dat tegen een stootje kan, opa's vuurvorken, stoere zakmessen, mooie karaffen voor buiten, retro koelboxen,  inklapbare turkse tafeltjes,  fijne hamamdoeken, grappige zomerkussens, plastic buitenkleden, handgemaakte olielampen, klassieke thermosflessen, houten zaklampen, lichtgewicht buitenstoelen, klapkrukjes, en een stapel fijne dekens. Genoeg leuke plannen. Let's go! O nee, let's stay!

bamboe_picknick_bestek_sfeer2.jpgOttomania_hamam_doeken_urbans_and_indians.jpg

big_bowl_lollipoppink_schelpen2.jpgCanvas_Toolbag_mustard_schouder2.jpg

--> naar de shop

Facebook Twitter Pinterest You Tube