Facebook Twitter Pinterest You Tube
Smart Sint

Smart Sint


De feestdagen challange is weer in volle gang! Bent u weer op zoek naar dat éne bijzondere cadeau om familie, vriend, geliefde of buren te verrassen? Dit is natuurlijk ook de kans om iemand te bedanken voor de plezierige samenwerking van het afgelopen jaar.

Hier onze tips:

#1 zet een lekker potje thee en ga vanuit je comfortabele stoel op pakjesjacht;

#2 wacht niet te lang, in deze drukke tijd is OP vaak écht OP;

#3 de slimme Sint bestel vóór 2 december, dan weet je zeker dat je op pakjesavond achterover kunt leunen.

 

Check welk cadeau bij jouw bofkont past:

Voor de avontuurlijke kids hebben wij gebruiksvriendelijke Opinel zakmessen, kleurrijke toilettassen, bouwplaten, vuurvorken, picknickkleden, stoere nachtlampen en popcornpannen.

urbans_and_indians_anorak_kissing_rabbits_toilettas_etui.jpgMon-premier-Opinel_uitgeklapt.jpgurbans_and_indians_stormlantaarn_porcelein_vrij.jpg

 

 Deze stijlvolle cadeaus vallen zeker in de smaak! Prachtig en praktisch Design!

Silly-rare-setting.jpgPuikArt_Silly Silicone.jpgFlowerpower-puikart-yellow-1.jpg

 

Juist op zoek naar een stoer cadeau? Do you like this?

 

header_cadeausboven50_urbans_and_indians_2.jpg

Ook voor Fikkie-stook-liefhebbers hebben we een aantal goede opties; magische aanmaakhoutjes en stormlucifers om in no time een vuur aan te maken, hét Winter-BBQ-boek voor een geslaagd feestje in de sneeuw, een Dutch Oven om meteen lekkere stoofpotjes of soep te koken op je vuurtje! Of een draagbaar kampvuur, of een popcornpan en set vuurvorken om samen met de kinderen popcorn, marshmallows en broodjes te roosteren.

Fire_Up_vuurtje_sneeuw.jpgpopcornpan_urbans_and_indians_sfeer_roosteren2.jpgGrandpas_FireFork_marhmellows.jpg

Of, voor het serieuze werk (zoals pizza's maken): de Outdooroven van Weltevree! En daar hebben we natuurlijk ook mooie accessoires bij: de pizzaschep voor het betere bakwerk! Wij hebben de outdooroven nu op voorraad dus deze kan binnen 2 werkdagen geleverd worden!

Nog meer cadeau ideeën:
De stoere thermosfles van Stanley is een klassieker in zijn soort die drankjes wel 24 uur warm houdt. Ook uit deze serie: de prachtige zakfles van Stanley. Fijn voor tijdens schaatstochten, boswandelingen of rond het kampvuur met vrienden.

 

Ben ja al een beetje opgewarmd? Ga dan verder neuzen in onze shop, have fun!

 

 

Facebook Twitter Pinterest You Tube