Facebook Twitter Pinterest You Tube
Sibley Bell tent

Sibley Bell tent


Mooi kamperen met een Sibley Bell tent
De Sibley Bell tent is de ultieme droomtent voor iedereen die niet alleen van kamperen, maar ook van ruimte en stijl houdt. De Sibley Bell tent -ook wel saharatent genoemd- is in de negentiende eeuw ontwikkeld voor het Amerikaanse leger als een duurzame, super praktische en comfortabele tent. Met haar stijlvolle ronde vorm en natuurlijke uitstraling is deze 'belle of the ball' een verademing tussen alle nylon tenten. De mooie Bell tent is op mabachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en met aan dacht voor details. Het dikke canvas doek is wind- en waterdicht en geschikt voor elke weersomstandigheid. Toch is de Sibley Bell tent snel en eenvoudig opgezet, zelfs als je geen ervaren kampeerder bent. --> bekijk hier de instructievideo over het opzetten van een Belll tent

sibley500_pro_tentenshow3.jpg

Heerlijk chillen
Met de ronde vorm, de recht opstaande zijwanden en hoge nok, biedt de Sibley Bell tent je een gezellige en riante leef- en bergruimte waar het heerlijk chillen is. Met een diameter van 4 tot 5 meter - afhankelijk van het formaat- is er ruimte genoeg voor een paar lekkere loungebanken of zelfs echte bedden. Door de hoogte van de centrale paal, staat de Sibley Bell tent ook bekend als een hoge tent. Met en nokhoogte van 2,5 tot 3 meter is de Sibley Bell tent een ruim onderkomen waarin je makkleijk kunt rondlopen. Het is dan ook geen wonder dat de Sibley Bell tenten een hit zijn op de hippe muziekfestivals van Engeland. En als het warm weer is kun je de zijwanden losritsen van het grondzeil en oprollen voor een luchtig briesje. Zo creëer je in een handomdraai een overdekte lounge-slaap- of picknickplek; ook handig voor buitenvermaak in de tuin.

bell_tent_500_PRO_pliens_photography_urbans_and_indians.jpg

urbans_and_indians_Classic_Bell_tent_400_jeep.jpg

Stylisch touch
De Sibley Belle tent biedt met haar prachtige vorm, comfrotabele nokhoogte en relaxte atmosfeer de ultieme plek om lekker te loungen, slapen of picknicken. Wil je meer privacy als je gaat slapen? Geen probleem, je kunt supersnel een apart slaapvertrek realiseren door er  de speciale binnentent in te hangen. Om je design tent een extra styish touch te geven, kun je haar aankleden met mooie accesoires zoals lekkere zachte plofkussens, kleurrijke kleden en lage tafeltjes.

Verschillende modellen
Overweeg je zo'n mooie Sibley Bell tent te kopen dan kun je kiezen uit 6 modellen. Het verschil zit hem in de diameter, de nokhoogte en de wijze waarop het grondzeil met de tent verbonden is. Ook zijn er twee verschillende modellen binnentent beschikbaar voor de Sibley Bell tent.

classic_bell_big_bed2.jpg

urbans_and_indians_bell_tent2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg

classic_bell_big_totaal_wanden_open.jpg

Bell_tent_500_nacht.jpg

binnentent_big_500_uitsnede9.jpg

Wil je weten met hoeveel personen je precies kunt slapen in een Bell tent? Bekijk dan onze  informatie over de slaapplaatsen.


--> naar de katoenen Bell tenten van urbans and indians

--> lees reviews van onze klanten over de Bell tenten

Facebook Twitter Pinterest You Tube