Facebook Twitter Pinterest You Tube
Sibley Bell tent slaapplaatsen

Sibley Bell tent slaapplaatsen


De populariteit van de mooie en ruime Sibley Bell tenten groeit enorm. Fans van kamperen, comfort en stijl, kiezen steeds vaker voor een Sibley Bell tent. De meest verkochte modellen bij urbans and indians zijn de Sibley Bell 400 en Sibley Bell tent 500 met afritsbaar grondzeil.

We merken dat onze klanten het soms lastig vinden, om in te schatten welke maat voor hen  het meest geschikt is; de Sibley Bell tent 400 of de Sibley Bell tent 500. Wat de perfecte tent is voor jou, hangt van verschillende factoren af. De Sibley Bell tent 500 is vergeleken met de Sibley Bell tent 400 een stuk ruimer. Niet alleen door de grotere diameter maar ook door de extra hoogte. Dat zorgt voor een groot verschil in binnenruimte. Het gebruik van een binnentent maakt de gebruiksruimte ook kleiner.

Bedenk hoe je wilt kamperen en met welk gezelschap. Heb je een gezin? En slapen de kinderen in dezelfde tent? Dan is een binnentent vaak een wens. Of wil je juist lekker luxe op een hoog (40 cm) twee persoons luchtbed slapen? Dan heb je veel meer ruimte nodig en is een binnentent te klein. Alles is mogelijk, naar gelang je voorkeuren. Er zijn gezinnen met 3 kinderen die heel tevreden kamperen met de Sibley Bell tent 400. Die gebruiken dan het volledige vloeroppervlak om te slapen zonder binnentent, rollen overdag hun matrasje op of stapelen ze op elkaar en maken er een zitplek van. Anderen maken maken van hun tent juist een soort canvas hotel met een kingsize luchtbed. Het is afhankelijk van hoeveel ruimte je wenst en hoeveel spullen je mee neemt.

De Sibley Bell tent is oorspronkelijk ontworpen als groepstent. Vaak wordt dan ook een groot aantal slaapplaatsen aangegeven bij dit type tent. Bedenk daarbij, dat je er inderdaad met veel mensen in kunt slapen, zeker als je in een bloemvorm met de voeten naar de middenpaal gaat liggen, maar dat er dan nauwelijks ruimte is voor bagage of om te bewegen. Wat mensen prettig vinden, is heel persoonlijk. Om je een indicatie te geven van de mogelijkheden met slaapplaatsen, hebben we een aantal voorbeelden voor je gemaakt die wij realistisch vinden:

Slaapmogelijkheden voor de Sibley Bell tent 400 zonder binnentent:

Bell_tent_400_zonder_binnentent_urbans_and_indians.pngBell_tent_400_zonder_binnentent_1_urbans_and_indians.png

 

Hieronder zie je de Sibley Bell tent 400 met binnentent 400-I:

Bell_tent_400_binnentent_urbans_and_indians.png Bell_tent_400_binnentent_2_urbans_and_indians.png

 

De slaapmogelijkheden voor de Sibley Bell tent 500 zonder binnentent zijn talrijk.     We laten er hier 2 zien, van 2 personen met een luxe, hoog en groot bed tot 6 á 8 personen met een eenvoudig slaapmatje:

Bell_tent_500_zonder_binnentent_urbans_and_indians_1.png  Bell_tent_500_zonder_binnentent-urbans_and_indians.png

 

Hieronder zie je de Sibley Bell tent 500 met binnentent 500-II met 2 compartimenten:

  Bell_tent_500_binnentent_urbans_and_indians.png  Bell_tent_500_binnentent_1_urbans_and_indians.png

 

Hieronder zie je de Sibley Bell tent 500 met binnentent 500-I met 1 compartiment:

Bell_tent_binnentent_I_urbans_and_indians_3.png Bell_tent_500_binnentent_I_urbans_and_indians.png

Er zijn 4 typen binnententen verkrijgbaar voor de Sibley Bell tent: de binnentent 400-I (halve cirkel, 1 slaapcompartiment) en de binnentent 500-II (halve cirkel, 2 slaapcompartimenten) en de binnentent 500-I (halve cirkel, 1 compartiment).  Voor de serie 500, is er bovendien de binnentent 500-1/4 (kwart cirkel, 1 slaapcompartiment). Zo kun je precies kiezen wat het best bij jouw wensen past. 

--> nog op zoek naar slaapmatjes? Bekijk hier ons Sibley Bell tent slaapplaats-overzicht met de supercomfortabele kameermatrassen van het Zwitserse Exped.

--> Lees hier meer informatie over de diverse uitvoeringen van de Sibley Bell tenten

--> Lees hier reviews van onze klanten over de Sibley Bell tenten

Facebook Twitter Pinterest You Tube