Facebook Twitter Pinterest You Tube
Pop up store op Camping Bakkum: 7, 8, 9 juni

Pop up store op Camping Bakkum: 7, 8, 9 juni


Zou je graag de picknickkleden, grafische slaapzakken, buitenserviezen, hangmatten, buitenkleden en koelboxen van urbans and indians even in het echt willen bekijken? Even rustig willen liggen in de strandstoelen, schijnen met de houten zaklamp of je voet onder de buitendouche steken? Of iets kopen zonder verzendkosten? Dan is dit je kans: op 7, 8 en 9 juni (Pinksteren) opent urbans and indians een POP UP STORE vol buitengeluk op het winkelplein van Camping Bakkum. En ja natuurlijk: ook niet-campinggasten zijn van harte welkom!! Een mooie aanleiding om meteen even naar de prachtige Kennemer Duinen en het strand van Castricum te gaan!

flyer_camping_voorkant_webversie.jpg

flyer_camping_achterkant_webversie.jpg

Wist je trouwens dat urbans and indians is ontstaan op Camping Bakkum? Wij (Mariëlle en Linda) zijn Bakkumfans in hart en nieren. Al zo'n 20 jaar lang gaan we graag naar ons tenthuisje en onze stacaravan aan de duinrand van Camping Bakkum, om uit te waaien. In al die jaren vonden we in reguliere kampeerwinkels zelden buitenspullen die we mooi vonden. Jammer, want onze vrije tijd is te kostbaar om tegen lelijke spullen aan te kijken, vinden wij. Daarom maakten we altijd veel zelf of sleepten we stapels spullen mee uit verre landen met het excuus ‘voor Bakkum’. Tot we dachten: als wíj geen mooie spullen voor buiten kunnen vinden, dan zijn er vast méér mensen met dat probleem. Dat was het begin van urbans and indians.

Inmiddels hebben we een kleine 300 artikelen op voorraad en leveren we aan tal van campinggasten, picknick-fans, stadhouthakkers, kampeerders, glampers, roadtrippers, badgasten, vuurtjestokers en andere buitenlui in Nederland en België. Maar Bakkum is en blijft onze basis. Daarom vinden we het ook een eer om in dit jubileumjaar met de POP UP STORE van urbans and indians te gast te zijn op Camping Bakkum. Kom je even langs?

 

POP UP STORE urbans and indians

Op 7, 8, 9 juni (Pinksteren)

Open: zaterdag 7 en zondag 8 juni: 10 - 17u + maandag 9 juni: 10 - 13u

Winkelplein Camping Bakkum, Zeeweg 31, 1901 NZ Castricum

alle artikelen kunnen direct worden meegenomen en betalen met pin is mogelijk

 

Geen tijd om langs te komen? Dan bestel je toch gewoon online!

-> naar de webwinkel van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube