Facebook Twitter Pinterest You Tube
op zoek naar een cadeau voor een man?

op zoek naar een cadeau voor een man?


Een mooi cadeau bedenken voor een man, vinden veel mensen een lastige opgave. Zelfs wanneer je de man in kwestie goed kent - je partner, je vriend, je broer, je vader of je collega - is het soms niet eenvoudig om een goed mannen-cadeau te kopen. Urbans and indians heeft leuke cadeaus voor heren die houden van stoere, solide en tijdloze spullen voor buiten. Voor mannen die graag een vuurtje bouwen, buiten koken of graag in de natuur kamperen. Maar ook voor mannen die kiezen voor luxe en tijdloze design klassiekers.

Onze beste cadeaus voor stadse heren en stoere buitenmannen:

Ligth_my_Fire_thindersticks.jpgdutch_oven_vuur.jpg

Voor mannen die houden van fikkie stoken (en dat zijn dus echt bijna alle mannen) hebben we een paar heel goede cadeaus; magische aanmaakhoutjes en stormlucifers om in no time een vuur aan te maken, een Dutch Oven om meteen lekkere stoofpotjes of soep te koken op je vuurtje! Of een draagbaar kampvuur, of een popcornpan en set vuurvorken om samen met de kinderen popcorn, marshmellows en broodjes te roosteren. Of, als de man in kwestie houdt van het serieuze werk (en pizza's maken): de Outdooroven van Weltevree! En daar hebben we natuurlijk ook mooie accessoires bij: de thermometer en de pizzaschep voor het betere bakwerk!

vuurvorken_stokken_henny_van_belkom.jpgpopcornpan_urbans_and_indians_sfeer.jpg

licht_en_vuur_Fire_up_2.jpg

Outdooroven_weltevree-pizza-bakken-urbans_and_indians_lr.jpg

PIZZASCHEP_Weltevree_small.jpgweltevree_thermometer_small.jpg

Nog meer cadeau ideeën:
De stoere thermosfles van Stanley is een klassieker in zijn soort die drankjes wel 24 uur warm houdt. Ook uit deze serie: de prachtige zakfles van Stanley. Fijn voor tijdens schaatstochten, boswandelingen of rond het kampvuur met vrienden.

thremosfles_stanley_zakmes_bamboe_plank.jpgzakfles_herfstpicknick7.jpg

Canvas_Toolbag_bruin_sfeer_2.jpgCanvas_Toolbag_bruin_inside.jpg

Nog meer ideeën: een stoere canvas rugzak met laptopvak, een vintage legerkoelbox, of een reishangmat. Nog meer opties: de brown paper lunchbag, draadloze boomboxjes van Deense makelij, een houten zaklamp of de stoere Fieldchairs:

vintage_leger_koelbox_urbans_and_indians_henny_van_belkom.jpgzijden_hangmat_olijf_kaki.jpg

papieren_lunchzak.jpgurbans_and_indians_boxen_aGROOVE_verzameling.jpg

houten_zaklamp_medium_bed1.jpgfieldchair_weltevree-winter2.jpg

Veel mannen zullen ook blij zijn met een wheelbench, voor in de tuin of langs de lijn, of met een originele Feuerhand stormlantaarn. Nog meer ideeen: een buitendouche, een Land Rover bouwplaat of een zakmes van het klassieke merk Opinel. Want een man zonder zakmes.......

wheelbench_weltevree_voetballetjes_urbans_and_indians.jpg

stormlantaarn_hakbijl3.jpgbuitendouches_buiten_urbans_and_indians3.jpg

Land_Rover_bouwplaatkopie.jpgOPINEL_kurketrekker_half_open.jpg

En als je echt wilt uitpakken, kies dan voor een stoere Classic Bell tent, die ooit werd ontworpen voor het leger, of voor een Dutchtub Wood, al was het maar om er samen met hem in te kunnen zitten!

Bell_tent_400_witte_jeep.jpg

dutchtub-wood-stelletje-winter-2-ws.jpg

Veel plezier met geven!

Facebook Twitter Pinterest You Tube