Facebook Twitter Pinterest You Tube
Je nieuwe popcornpan

Je nieuwe popcornpan


Het recept voor een geweldige middag kan soms heel simpel zijn; een vuurtje, wat maiskorrels en een popcornpan. That's all really. Want er is weinig leuker dan samen met je kinderen popcorn maken op een vuurtje buiten. Met deze pan is het eenvoudig: beetje olie op de bodem, handje maiskorrels erbij, rooster er op en hup, de pan boven het vuur. Af en toe schudden tegen aanbranden en in no time heb je een pan vol popcorn. Met suiker of zout. Of heb je wel eens popcorn met currypoeder gemaakt? Of met honing, sojasaus, knoflook en gember? Ook een aanrader!

popcornpan_urbans_and_indians.jpg

popcornpan_urbans_and_indians_sfeer2.jpgpopcornpan_urbans_and_indians_vrij.jpg
By the way: popcorn is een gezonde snack. Het is zo'n goede bron van vezels en onbewerkte granen dat de Amerikanen popcorn zelfs hebben uitgeroepen tot 'the healthiest snack'. Kijk! Wij zetten meteen een grote groene vlag 'lekker, gezond en superleuk' in de popcornpan!

succes verzekerd
De popcornpan is van metaal, heeft een lange steel van 70 cm voor voldoende afstand tot het vuur en een rooster dat je vast kunt zetten. Heel makkelijk in gebruik en succes verzekerd. De pan kan goed op een kampvuurtje, een bbq of op de Outdooroven van Weltevree. Zit het weer niet mee? Geen probleem; de pan kan zelfs binnen op het gas. You're gonna make them happy!

--> naar de popcornpan

--> naar alle vuur-items van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube