Facebook Twitter Pinterest You Tube
bekijk hier onze 3 online workshops Caravan Makeover!

bekijk hier onze 3 online workshops Caravan Makeover!


In juni realiseerde urbans and indians een EXTREME CARAVAN MAKEOVER, samen met Caravanity. In 1 dag tijd werd Caravan Willy geschilderd, gestoffeerd én gestyled. We zijn apetrots op het resultaat! En het leuke is: álles wat we die dag deden, hebben we voor je op film gezet. In 3 how-to filmpjes laten we je stap voor stap zien hoe jij je eigen caravan omtovert van NOT naar HOT! You can do it!

Bekijk hier onze Workshop Caravan Schilderen, vol slimme tips van de experts en een razendsnelle schilder-methode:

Nóg meer weten over het schilderen van je caravan? Bekijk dan onze BLOGPOST over het schilderen van een caravan.

Als je uitgeschilderd bent, is het meestal tijd om wat te doen aan die oude kussens. In onze online Workshop Caravan-kussens Stofferen vertellen we je hoe je je oude caravan-kussens zelf opnieuw stoffeert.
Hierin zit ook een verwijzing naar onze BLOGPOST waarin we je stap voor stap laten zien hoe je je oude kussens opnieuw van hoezen voorziet. We geven je technische uitleg met duidelijke foto's. Kun je absoluut niet met de naaimachine overweg? Dan delen we graag onze geheime bretel-truc met je, dan ben je klaar in 5 minuten:

Wil je aan de slag met de naaimachine? Bekijk dan onze BLOGPOST met de DIY-tutorial over het stofferen van je caravan-kussens!

En dan komt de slotfase, die eigenlijk ook het begin is: het concept en de styling. Bekijk hier onze workshop Caravan Stylen, vol met handige tips, zoals 2D is King:

Wil je meer weten over het concept en het styen van je caravan? Bekijk dan onze BLOGPOST over het stylen van je caravan!

Ben je door het dolle heen van enthousiasme? Bekijk dan ook eens de time lapse film waarin je in een paar minuten het héle proces ziet:

 

>> lees meer blogberichten van urbans and indians

>> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube