Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kom naar Flavourites Live - en get together in onze Bell!

Kom naar Flavourites Live - en get together in onze Bell!


Save the date! Van 21 t/m 23 november vindt in Amsterdam-Noord de 6e editie van Flavourites Live plaats. Dé kans om creatieve workshops te volgen en live te shoppen bij de leukste webshops op het gebied van fashion, accessoires, interieur, kids en reizen. Ook urbans and indians is van de partij! Op Flavourites Live presenteren we ons samen met Simply Slow. In de Bell tent van urbans and indians, organiseert Simply Slow get togethers waarin ambachtelijkheid en authenticiteit cetnraal staan. Bezoekers maken kennis met verschillende makers die je hun ambacht letterlijk laten voelen, proeven en ruiken. Tot in de tent!

get_togethers_simply_slow3.jpgget_togethers_simply_slow6.jpg

Altijd al nieuwsgierig naar onze Bell tenten? Dit is een leuke kans om deze populaire tent een keertje live te ervaren. De Bell tent die we opzetten voor Flavourites Live, is de 500 Sibley Ultimate. Come and have a look!

flavourites.jpg

Flavourites_live_overzicht_2013_laag.jpg

Flavourites Live is geopend van vrijdag 21 t/m zondag 23 november 2014 van 10.00 – 18.00 uur. De ticketverkoop is geopend, en in de voorverkoop betaal je € 11,- in plaats van € 12,50. Bovenden hoef je dan niet in de rij. Bestel je ticket(s) hier!

Tot dan!!

--> lees meer over Flavourites Live 2014

--> lees meer over Simply Slow

--> lees meer over de Bell tenten van urbans and indians 

fotografie: Simply Slow en Flavourites

Facebook Twitter Pinterest You Tube