Facebook Twitter Pinterest You Tube
ON FIRE uitgeroepen tot BESTE BBQ BOEK TER WERELD!

ON FIRE uitgeroepen tot BESTE BBQ BOEK TER WERELD!


Tataaaaaaa! Het is een feit! ON FIRE, het grote BBQ boek voor vrouwen (én mannen) is uitgeroepen tot het Beste BBQ Boek ter wereld. Auteur en chefkok Madame Charlotte en uitgevers Annemarieke en Claudette van Snor namen afgelopen week de eerste prijs in ontvangst bij de internationale Gourmand Cookbook Awards in China. En man, wat een terechte bekroning! Want het is ook een geweldig boek. Vol overheerlijke gerechten voor vuurtjes en BBQ's, in alle seizoenen van het jaar. En dan hebben we het niet alleen over vlees en vis, maar ook over heerlijke groentegerechten en toetjes. En dat is niet alles; het boek staat ramvol vuurtips, styling trucs en playlists voor de fijnste bbq muziekjes. Wij zijn razend enthousiast. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws! Als je vandaag voor 23 uur bestelt, heb je 'm morgen al in huis! Happy grillin'!

OnFire_inkijkexemplaar_5.jpg

BBQ voor vrouwen
Naast recepten voor T-bone-steak en parelhoen, zalm in gembermarinade, gegrilde ananas, oesters van de grill en gegrilde bospeen en coleslaw, vind je tips hoe je de barbecue het best kunt aansteken. Madame Charlotte: "Hoe vaak ik tijdens het barbecueën niet van mannen de vraag heb gekregen of ik hulp nodig had bij het aansteken van het vuur! Nergens voor nodig. Zo’n vuurtje aansteken is echt niet moeilijk. En vrouwen kunnen minstens zo goed roosteren en grillen in de buitenlucht. Dat neemt niet weg dat de recepten in dit boek natuurlijk ook best door mannen te maken zijn." Riep iemand daar 'vaderdag'??

On Fire! is opgedeeld in 4 seizoenen en begint met barbecueën in de winter. Mme Charlotte: "Je ziet mensen voornamelijk in de zomer in de weer met BBQ-pakketten met worst en speklappen. Niks mis mee, maar met weinig extra moeite kan het zoveel lekkerder en leuker. En vooral: vaker! Dat laat ik zien in dit boek; vlees, vis maar ook veel groenten, in alle vrie de seizoenen!"

OnFire_zon_zee_zaligheid_urbans_and_indians.png

OnFire_inkijkexemplaar_6.jpgOnFire_inkijkexemplaar_7.jpg

--> lees meer over ON FIRE

--> bestel ON FIRE (voor 23u besteld, de volgende dag in huis)

--> meer buiten koken bij urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube