Facebook Twitter Pinterest You Tube
ON FIRE: het grote BBQboek voor vrouwen (en mannen)

ON FIRE: het grote BBQboek voor vrouwen (en mannen)


Dat BBQ-en veel meer is dan een vleesschotel bereiden, wisten we natuurlijk allang. Maar dat BBQ-en ook in de herfst, winter en lente, zo lekker en feestelijk kan zijn, dat is helemaal nieuw! Chefkok en foodstyliste Madame Charlotte maakt het hele jaar door de heerlijkste gerechten... op een vuurtje! En zij zou Madame Charlotte niet zijn als ze er niet meteen een klein feestje van zou bouwen. Of een groot... Wat dacht je van een Arabisch kerstfeest, een zonninge lentebarbeque aan zee, een groots zomerfeest of 'n klein herfstfeestje op het dak?

OnFire_cover_LR.jpgOnFire_gegrilde_pompoen.jpg

In ON FIRE laat Madame Charlotte zien hoe je twaalf maanden per jaar de heerlijkste dingen van je vuurtje tovert, of je nu een man of een vrouw bent. In het boek vind je klassiekers als T-bone-steak, parelhoen, gegrilde ananas en coleslaw, maar ook wereldrecepten als aubergine met labne en sumak.

De gerechten in ON FIRE zien er prachtig uit, zijn allemaal even lekker en per seizoen ingedeeld, want BBQ-en is dus ook superleuk in de herfst, de winter of het voorjaar. En dat is niet alles, want Mme Charlotte geeft ook styling-ideeën, tips over hoe je de BBQ het best aansteekt en welke tools je verder nodig hebt. En om het feest compleet te maken, is er voor elk seizoen de perfecte bbq-playlist samengesteld. En uitgeverij Snor zou uitgeverij Snor niet zijn, als ze er niet een mooi en grappig boek van hadden gemaakt. ON FIRE is het perfecte cadeau voor iedereen die van lekker eten en lekker fikken houdt. Bekijk hier de PDF.

OnFire_inkijkexemplaar_1.jpgOnFire_inkijkexemplaar_5.jpg

Urbans and indians werkte met veel plezier mee aan het kookboek. Madame Charlotte maakte schelpen op een kampvuurtje in onze Dutch Oven , blakerde preitjes op de Vietnamese BBQ en toog naar het strand met onze legerkoelbox. We zijn dan ook heel trots op het boek dat Madame Charlotte en Uitgevrij Snor maakten!

schelpjes_met_kruiden_en_knoflook_recept_s.jpg

OnFire_inkijkexemplaar_2.jpg

OnFire_inkijkexemplaar_7.jpg

OnFire_inkijkexemplaar_3.jpg

strand_bbq.jpgOnFire_BW_LR-27.jpg

ON FIRE werd eind september gelanceerd tijdens het Snorfestival op kampeerterrein de Lievelinge. Een feestlijk moment: Madame Charlotte signeerde haar boeken en barbecuede dat het een lieve lust was op de giga-gill van De Lievelinge. Alleen maar heerlijke dingen uit wat met recht het aller-heetste boek van dit moment mag worden genoemd!

on_fire_madame_charlotte_signeert_de_lievelinge.jpgon_fire_megagrill_de_lievelinge.jpg

Bekijk hier de making of video van de Spring BBQ met hoofdrollen voor onze Dutch Oven, Vietnamese BBQ en legerkoelbox >>

--> naar On Fire in de webwinkel van urbans and indians

--> naar Buiten Koken in de webwinkel van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube