Facebook Twitter Pinterest You Tube
Nog een week.....

Nog een week.....


Over een week is het zo ver; dan start GREEN FACTORY van ELLE decoration in de Toonkamer in Utrecht. We zijn druk bezig met het voorbereiden van een mooi decor en hebben er veel zin in. Je bent van harte uitgenodigd. Tot dan! -> lees meer

IEDEREEN is welkom op dit evenement vol inspiratie voor het goede buitenleven; groen groen, groen, binnen is buiten, loungetenten, buitenovens, accessoires voor tuin, balkon, park en ander buitengeluk. Ook urbans and indians is er bij met een grote buitenkamer waarin al onze producten live te bewonderen zijn. Je vindt ons beneden, samen met Weltevree. Hierbij de uitnodiging voor iedereen: WEES WELKOM bij GREEN FACTORY op 25 en 26 mei in de Toonkamer in Utrecht. Het gebouw is het hele weekend open en er zijn heerlijke broodjes, taarten, anti pasti, soepjes, pasta’s en pizza’s uit de houtoven. En natuurlijk beurs-aanbiedingen!

Achter de schermen leggen we de laatste hand aan onze presentatie. En klein bos verrijst rond onze klassieke Bell tent en de mooiste producten worden alvast ingepakt voor GREEN FACTORY.

uitgesneden kleurenkaart.jpg

Op GREEN FACTORY kun je je slag slaan! Scoor een handgemaakte Bag'n'noun tas met beurs-korting. We hebben toolbags in fijne knalkleuren of de ingetogen tassen van de Gold-serievan zware canvas met leren riemen. Très sober chique! In onze stand tijdens GREEN FACTORY vind je nog meer beursaanbiedingen!

bag en noun beursaanbieding 2.jpg  beursaanbieding tassen uitgesneden.jpg

GREEN FACTORY wordt gehouden op 25 en 26 mei in de Toonkamer in Utrecht. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Tot dan!

Green_Factory_aankondiging.jpg

--> naar de shop

Facebook Twitter Pinterest You Tube