Facebook Twitter Pinterest You Tube
Nog meer nieuws

Nog meer nieuws


Nog meer nieuwe producten: de Dutch Oven en de elektrische stormlantaarn van porselein! De eerste is stoer en robuust, voor cowboymaaltijden met vrienden rond het kampvuur. Soepen, stoofschotels, pannenkoeken, brood; de Dutch Oven kan alles. De tweede is praktisch (niks olie bijvullen) en met een feeërieke twist. Ideaal als kampeerlamp nieuwe stijl, maar ook handig als bedlampje. Door het stoere oranje strijkijzersnoer hoef je hem alleen maar in het stopcontact te steken en er is licht!

lees meer -->

dutch_oven_vuur.jpg

Een Dutch Oven is een geweldige gietijzeren pan om heerlijke soepen en stoofpotten in de buitenlucht te maken, samen met je familie of vrienden. Je plaatst deze stoere kampvuurpan simpelweg bovenop de kolen of briketten en maakt er allerei soorten gerechten in klaar. Door de drie pootjes, zal het vuur niet verstikken en wordt de Dutch Oven lekker heet. Het deksel heeft een opstaande rand, zodat er ook kolen of briketten boven op gelegd kunnen worden. Hierdoor wordt het een soort oven waarin je ook prima kunt bakken; brood, pizza of taart. Gebruik de bijgeleverde haak om de pan weer uit het vuur te halen.

urbans_and_indians_stormlantaarn_porcelein.jpg

De klassieke stormlantaarn uitgevoerd in mat wit porselein. Wij vielen er als een blok voor. In de tent, op de buitentafel, op het dressoir, in de kinderkamer of op je nachtkastje; deze lamp past overal. Niks olie bijvullen, maar simpelweg de stekker in het stopcontact stoppen voor prachtig zacht licht. Aan het mooie oranje strijkijzersnoer zit een witte schakelaar. Geleverd met een metalen driehoek zodat je de lamp ook op kunt hangen.

urbans_and_indians_stormlantaarn_porcelein_aan.jpg

->> naar de dutch oven

->> naar de porseleinen stormlantaarn

Facebook Twitter Pinterest You Tube