Facebook Twitter Pinterest You Tube
Nieuws (voor) onder de zon!

Nieuws (voor) onder de zon!


Er is weer veel nieuws (voor) onder de zon! We hebben een mooie nieuwe slaapzak met trotse herten en linnen theedoeken met leuke prints van caravans en zomerse strandhuisjes. Zo is het altijd vakantie in je keuken! Verder nieuws: prachtige vintage leger koelboxen en een lookalike zilveren bestek van kunststof voor classy etentjes onder de blauwe hemel. -> lees meer

De nieuwe zomerslaapzak van het Britse label Anorak heeft een grappig grafisch patroon van zwarte herten tegen een achtergrond in gebroken wit. Opengeritst kan de slaapzak dienen als deken. Fijn voor kampeeravonturen, logeerpartijtjes of gewoon thuis op de bank.

slaapzak_herten_konijnen_tent_Anorak.jpgslaapzak_herten_Anorak.jpg

 

Alle dagen vakantie met deze nieuwe theedoeken met vrolijke prints met caravans en strandhuisjes. De theedoeken zijn ontworpen door Snowden Flood en geproduceerd in Engeland met inkt op waterbasis. Goed voor de natuur dus, en een must have voor iedere trotse bezitter van een caravan of strandhuisje! Snowden Flood staat bekend om haar silhouet-prints van 'moderne souvenirs' en werkte eerder in opdracht van Tate Modern en The British museum.

strandhuisje_theedoek_urbans_and_indians.jpgcaravans_theedoek_urbans_and_indians.jpg

 

Are you fooling me? Met dit zilverlook bestek van kunststof, prik je heel sjiek een vorkje weg onder de blauwe hemel, zonder je een breuk te sjouwen. Mooi en vederlicht. Ideaal dus voor het park, het strand of de camping. En het goede nieuws is: je kunt het zilverlook bestek gewoon afwassen en hergebruiken. Een set bestaat uit 6 messen, 6 vorken en 6 dessert-lepels.

kunststof_bestek_zilverlook_artisjok.jpgkunststof_bestek_zilverlook_combinatie2.jpg

 

Onze vintage koelboxen zijn echte krachtpatsers. Ze houden heel goed warm, ze houden heel goed koud en zijn ijzersterk. De koelbox is lekker ruim (een wijnfles past er rechop in) maar nog wel in een handzaam formaat. Door de rubberen band in het deksel is de isolatiekist volledig luchtdicht af te sluiten. Zo blijven je drankjes en hapjes lekker koel, of - en dat is fijn in de winter - lekker heet.

De vintage koelboxen hebben 2 grote handvatten, stoere sluitingen en houten stootranden die het beslag beschermen. De zware isolatiekisten hebben jarenlang trouw dienst gedaan in het Nederlandse leger. De zichtbare gebruikssporen zorgen voor de charme van deze stoere boxen. Details in het beslag kunnen onderling wat afwijken. De koelboxen zijn stuk voor stuk nagekeken, gereinigd en klaargemaakt voor hergebruik.  

vintage_leger_koelbox_detail.jpgvintage_leger_koelbox.jpg

 

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube