Facebook Twitter Pinterest You Tube
Nieuwe windschermen en strandstoeltjes

Nieuwe windschermen en strandstoeltjes


Dit weekend zijn wij aan zee met 2 nieuwe producten uit onze collectie: mooie windschermen en fijne teakhouten strandstoelen!

De windschermen zijn er met zwarte of met knalgroene shuttles. De katoenen stof is op ambachtelijke wijze gezeefdrukt in Nederland. Op het windscherm zitten 2 ruime opbergzakken om je zonnebril, telefoon en krantje onder handbereik te houden. Mooi detail; de zakken zijn zo gestikt dat het shuttle dessin mooi doorloopt. Het windscherm heeft een mediterraan model: houten stokken en een laag doek in 3 delen. Dit klassieke model wordt veel gebruikt in de landen rond de Middellandse Zee. Slim bekeken: lekker beschut zitten maar nog wel van het uitzicht kunnen genieten!

De strandstoelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout, zijn heel stevig en zitten gevaarlijk lekker. Ze zijn bovendien heel klein in te klappen en makkelijk te dragen.

Rugleuning van gewaxt canvas in legergroen, met handgedrukt shuttle dessin. Houd je niet van badmintonnen? Zij zijn er ook in gewaxt canvas zonder print. De stoel heeft een relaxte, diepe zit. Heel fijn voor luie uren op het strand, in het park, maar ook voor op je balkon, dakterras of tuin. Na gebruik klap je hem in tot een pakketje van 10 cm dik, en schuif je hem zo in de kast of schuur.

 

Facebook Twitter Pinterest You Tube