Facebook Twitter Pinterest You Tube
Vrolijke nieuwe picknickkleden uit San Fransisco!

Vrolijke nieuwe picknickkleden uit San Fransisco!


Heel erg vrolijk worden we van onze nieuwste picknickkleden uit San Fransisco. Ze zijn er in 3 kleurige dessins: Aloha, Nature en Graphic.

picknickkleed_Aloha_urbans_and_indians.jpgpicknickkleed_Aloha_2_urbans_and_indians_01.jpg

picknickkleed_nature_Large_Alite_12.jpg

De kleden zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat fijn aanvoelt en hebben een waterdichte achterkant. Zo blijven jij en je spullen lekker droog, zelfs aan de waterkant. Je rolt het zomerse kleed makkelijk op tot een handig klein pakketje met de slimme draagband. Op de hoeken zijn lussen bevestigd zodat je het kleed eventueel met haringen vast kunt zetten als het hard waait. Schoonmaken is eenvoudig; een nat doekje erover en klaar!

picknickkleed_Graphic_urbans_and_indians_01.JPG

picknickkleed_nature_Alite_aardbeien_urbansandindians.jpgpicknickkleed_nature_Alite_op_pad_urbansandindians.jpgpicknickkleed_Graphic_urbans_and_indians_02.jpg

Picknickkleed_Graphic_Large_hoek_urbans_and_indians.jpgPicknickkleed_Graphic_Large_rol_urbans_and_indians.jpg

Picknickkleed_Aloha_rol_urbans_and_indians.jpgPicknickkleed_Nature_rol2_urbans_and_indians.jpg

picknickkleed_nature_Alite_09.jpg

picknickkleed_Aloha_urbans_and_indians_03.pngTwijfel je over de juiste maat? Het team van Alite helpt je kiezen. Oh en we hebben ook zúlke toffe opvouwbare strandstoelen van Alite. Kijk verder:

picknickkleden_Alite_maten_urbans_and_indians.jpg

Opvouwbare_strandstoel_Nature_01_urbans_and_indians.jpgOpvouwbare_strandstoel_Aloha_02_urbans_and_indians.jpg

Alite bestaat uit een kleine groep avonturiers en ontwerpers  uit San Fransisco, die meer naar buiten willen. En anderen er van willen overtuigen dat ook te doen. Omdat het stadsleven enorm verrijkt kan worden door meer in de natuur te zijn. Zij weten als geen ander dat het stadsleven een waardeloos excuus is om opgesloten te blijven; "Magical outdoor fun is all around us, no matter the location. And we make a bunch of cool stuff that helps you get out there!" Het resultaat: praktische buitenartikelen van hoge kwaliteit met aandacht voor design. We love!

--> naar alle picknickkleden

--> naar alle picknick-artikelen van urbans and indians

--> naar de opvouwbare strandstoelen van Alite

Facebook Twitter Pinterest You Tube