Facebook Twitter Pinterest You Tube
nieuwe kunststof kleden binnen

nieuwe kunststof kleden binnen


E zijn weer nieuwe kunstsof kleden binnen! Grafische ruiten, klassieke medaillons, vrolijke bloemen, subtiele tinten, in pastel of lekker knal, groot of klein; we hebben voor ieder wat wils. Een kunststof kleed is erg handig voor op je terras, je balkon, in het park, bij je tent, je caravan of buitenhuisje. Kunststof kleden zijn waterbestendig, lichtgewicht en klein opvouwbaar.

urbans_and_indians_kunststof_kleed.jpg

Een kunststof kleed is een echte alleskunner; een instant sfeer-maker voor binnen en buiten, een fijn picknick- of loungekleed, een handig speelkleed voor de kinderen en een fijn kleed voor op het strand of in het bos. Een kleed van plastic is ook een slim element in de trend binnen = buiten. Een kunststof kleed is eenvoudige en flexibele manier om je balkon, je veranda of je tuin bij je huis trekken. Zo maak je je huis in 1 klap optisch groter, zet je de stijl van binnen voort en loop je lekker op blote voeten naar je buitenkamer. Een paar leuke stoeltjes of een groot kussen er op, en je hebt er een buitenkamer bij.

urbans_and_indians_kunststof_kleed_verzameling.jpg

caravan_pimpen_kunststof_kleden.jpg

Ook in de winter komt een plastic vloerkleed van pas; in de woonkamer, de badkamer of in de kinderkamer is het een praktische en vrolijke sfeermaker. Kunststof kleden zijn vochtbestending, makkelijk schoon te maken met een nat doekje en in een mum van tijd weer droog. Kreukels of harde vouwen in je plastic kleed? Geen probleem, je kunt je buitenkleed eenvoudig gladstrijken met een strijkbout. Wel even een katoenen doek er tussen leggen.

kunststof_kleed_large_mint_detail2_urbans_and_indians.jpgplastic_kleed_medium_blauw_bruin_rol3.jpgkunststof_kleed_large_grijs_detail2.jpgkunststof_kleed_large_zwart_rol2_urbans_and_indians.jpgkunststof_kleed_detail.jpg

--> naar de kunststof kleden

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube