Facebook Twitter Pinterest You Tube
Zomertip: de slimme opvouwbare strandstoelen van Alite

Zomertip: de slimme opvouwbare strandstoelen van Alite


De opvouwbare strandstoelen van Alite zijn wat ons betreft dé tip van deze zomer. Super comfortabel, ultralicht en zo vrolijk dat de zon er vanzelf van gaat schijnen. Ideaal dus voor in de tuin, in het park, het festival, het strand of op de camping. En je tovert hem zo tevoorschijn uit een klein tasje dat ook nog eens dubbelt als hoofdsteun. Kijk, daar houden we van!

Opvouwbare_strandstoel_Nature_01_urbans_and_indians.jpgOpvouwbare_strandstoel_Aloha_02_urbans_and_indians.jpg

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_07.jpg

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_03.jpg

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_13.jpg

De slimme opvouwbare stoel is de ideale metgezel bij picknicks, wandelingen, festivals, uitjes naar het park, strand of gewoon in je eigen achtertuin. Of zoals klant Andres omschreef: "Inmiddels mijn vaste chill out stoeltje geworden, neem hem overal mee naar toe. Heel blij mee!"

Het degelijke en ranke frame zet je in no time in elkaar; de kleurcode zorgt ervoor dat het niet mis kan gaan. Lekker zitten met een goede steun in je rug maakt je vrije uurtjes buiten nog aangenamer. Na gebruik rol je de stoel weer op tot een handzaam pakketje.

De opvouwbare strandstoel is er in 2 vrolijke dessins: Nature en Aloha. Mooi? Er is ook een bijpassend picknickkleed met waterdichte onderkant, in 2 formaten; medium en large. Het stoeltje is ook verkrijgbaar in tropisch dessin Aloha.

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_12.jpgopvouwbare_strandstoel_nature_Alite_16.jpg

Alite bestaat uit een kleine groep avonturiers en ontwerpers  uit San Fransisco, die meer naar buiten willen. En anderen er van willen overtuigen dat ook te doen. Omdat het stadsleven enorm verrijkt kan worden door meer in de natuur te zijn. Zij weten als geen ander dat het stadsleven een waardeloos excuus is om opgesloten te blijven; "Magical outdoor fun is all around us, no matter the location. And we make a bunch of cool stuff that helps you get out there!" Het resultaat: praktische buitenartikelen van hoge kwaliteit met aandacht voor design. Wij zijn fan!

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_04.jpg

opvouwbare_strandstoel_nature_Alite_10.jpg

--> naar strandstoel Nature

--> naar strandstoel Aloha

--> naar alle stoelen en tafeltjes van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube