Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kijk, we hebben een nieuw model Bell tent: de ProTech!

Kijk, we hebben een nieuw model Bell tent: de ProTech!


In het nieuwe kampeerseizoen, presenteren we een nieuw model Bell tent! De Bell tent ProTech is uitgevoerd met extra dik canvas, een extra dik grondzeil, heeft een vaste hordeur én horgaas bij de oprolbare wanden. Zo kun je dus ook de zijwanden rondom oprollen om van het uitzicht of een lekker briesje te genieten, zonder muggen binnen te krijgen. Slim! Nog slimmer: maak gebruik van onze kortingsactie!

De Bell Tent Sibley ProTech is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Deze tent combineert de charme en het comfort van de andere Sibley tenten met zwaarder canvas, zwaarder grondzeil, een vaste hordeur van muskietengaas bij de ingang, en uitritsbaar horgaas bij de oprolbare wanden, én extra schimmelresistentie. De ProTech is er in een diameter van 4 meter of 5 meter en is per direct leverbaar. Goed nieuws dus voor iedereen die staat te popelen om er op uit te trekken! En weet je wat leuk is? Bestel je voor 1 mei een Bell tent, dan krijg je 15% korting op je volgende bestelling bij urbans and indians!*

Sibley Bell Tent 500-rijtje.jpg

Bell_tent_ProTech_detail_horwand.jpgBell_tent_ProTech_hordeur_horwand_detail.jpg

Het ontwerp van de klassieke Sibley tent is eenvoudig: ronde vorm, hoge nok, centrale stok, verticale wandjes en lage scheerlijnen rondom. Dit zorgt voor een tijdloos silhouet en een grote leefruimte binnen. De Classic Bell tent is degelijk, solide en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het lichtgekleurde katoenen canvas zorgt voor een luchtige en ruime sfeer. Het stevige grondzeil is met een rits aan het tentdoek bevestigd. Bij mooi weer rits je eenvoudig het grondzeil los, en rolt de zijwanden op. Zo krijg je eenvoudig een schaduwrijke en koele loungeplek met uitzicht op de omgeving. Het model ProTech heeft een vaste hordeur bij de ingang + afritsbaar horgaas rondom bij de wanden. Kamperen in stijl begint met een Sibley Tent, ook wel BellTent of Saharatent genoemd. De prachtige Bell tent begint ook in Nederland steeds populairder te worden vanwege zijn klassieke uiterlijk, gebruiksgemak en riante binnenruimte. De Sibley tent werd in de 19e eeuw ontworpen door Henry Hopkins Sibley en is nog altijd zeer geliefd om zijn gebruiksgemak. Dit stijlvolle onderkomen is makkelijk op te zetten en staat binnen 15 minuten, ook als je geen ervaren kampeerder bent! Kom kijken naar de Bell tenten tijdens onze Kleine Grote Tentenshow op zondag 24 april bij Fort aan de Klop in Utrecht.

urbans_and_indians_sibley_bell_tent_kleine_grote_tentenshow_2015.jpg

* BELL TENT KORTINGS ACTIE

Kampeerplannen? Profiteer dan van onze Bell tent kortingsactie. Bestel je voor 1 mei 2016 een Bell tent, dan krijg je 15% korting op je volgende bestelling bij urbans and indians! Bekijk hier onze actievoorwaarden!

--> meer info over de ProTech 400

--> meer info over de ProTech 500

--> naar alle Bell tenten van urbans and indians 

--> Lees hier reviews van klanten die een Bell tent bij ons kochten

--> lees meer over onze Kleine Grote Tentenshow op 24 april 2016

haringen_scheerlijnen2_urbans_and_indians.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube