Facebook Twitter Pinterest You Tube
Nieuw: de Guidelight, lichtbundel en sfeerlicht ineen!

Nieuw: de Guidelight, lichtbundel en sfeerlicht ineen!


Deze slimme looplamp neem je zo mee naar het balkon, de tuin, de boomhut, de kelder, of verder: naar het strand, het bos, de camping of een andere plek waar geen stopcontact is. De draadloze Guidelight van Weltevree heeft 2 standen; hij kan zorgen voor een gerichte lichtbundel, maar ook voor sfeerlicht. Binnen, buiten, waar je maar wilt. De ideale lamp dus om overal mee naar toe te nemen!

Guidelight_Weltevree_Belltent_camping_urbans_and_indians.jpg Door de kop van de draadloze Guidelight te draaien, richt je de strakke lichtbundel precies waar jij hem wilt hebben. Zo wordt het een handige zaklamp of werklamp. Draai je de kop naar beneden? Dan wordt het meteen gezellig met een mooi zacht sfeerlicht. En dan kun je hem ook nog eens dimmen! Ook handig: je kunt de Guidelight  tot 150 uur laten branden, en daarna gewoon weer opladen met een kabeltje met micro USB-aansluiting. Zo maak je het op elke plek gezellig met de Guidelight van Weltevree. De Guidelight is er in de kleuren olijfgroen en rood.Guidelight_Weltevree_hand2_urbans_and_indians.jpg

Guidelight_Weltevree_serie2_v_urbans_and_indians.jpgMet producten van het Nederlandse label Weltevree kun je op avontuur in je directe omgeving. Making the most of your surroundingings!

Guidelight_Weltevree_skateboard_urbans_and_indians.jpgGuidelight_koraalrood_v_Weltevree_BBQ_urbans_and_indians.jpg

Guidelight_Weltevree_BBQ2_urbans_and_indians.jpg

Guidelight_deteil_v_Weltevree_BBQ_urbans_and_indians.jpgGuidelight_olijfgroen_bedlampje_Weltevree_BBQ_urbans_and_indians.jpgDe Guidelight gebruiken
• Neem de draadloze Guidelight mee naar waar je maar wilt. Verplaats de lichtstraal door de bol te draaien ten opzichte van de handgreep. Naar beneden = sfeerlicht. De bol kan 360 graden draaien.

• De helderheid van de Guidelight kan worden gedimd met behulp van de draaiknop van 100% tot 10%.

• Een volledig opgeladen accu levert energie voor circa 10 uur bij de hoogste intensiteit, en 150 uur (!) bij de laagste intensiteit. De Guidelight knippert 3 keer als de accu nog 10% energie heeft.

• Het duurt ongeveer 4 uur om de Guidelight volledig op te laden. Gebruik de bijgeleverde kabel of een andere micro-USB-connector die gecertificeerd is volgens IEC/EN60950-1 (5-6V met max. 2,5 A). Laad de accu niet op als de temperatuur lager is dan 0 graden Celsius.

--> naar de olijfgroene Guidelights

--> naar de rode Guidelights 

Facebook Twitter Pinterest You Tube