Facebook Twitter Pinterest You Tube
nieuw: onweerstaanbare rugzakken van Royal Republiq

nieuw: onweerstaanbare rugzakken van Royal Republiq


Gloednieuw in de collectie van urbans and indians: 7 prachtige Legioner rugzakken van het Deens-Nederlandse merk Royal Republiq. De Legioner City en de Legioner Mine hebben een klassiek model in een prachtige eigentijdse uitvoering, in bruin, olijf, zwart en geel. Beide  modellen hebben ieder een ruim binnenvak met een beschermend laptopvak met leren sluiting, vakjes met rits aan de binnen- en buitenkant. Ook handig: een leren sleutelkoord en straps voor je krantje of tijdschrift.

lees meer --> De solide leren draagbanden zijn verstelbaar in de lengte en breedte. Het hoofdvak sluit met een leren treksluiting aan de achterkant en in de bovenklep bevindt zich nog een extra vakje met rits. Deze rugzak is geschikt voor dadelijks gebruik. Naar je werk, naar het strand of een flinke tocht door het bos? De doordachte Legioner is ideaal voor elk doel.

Canvas_Toolbag_zwart_sfeer_4.jpgCanvas_Toolbag_bruin_inside.jpg

Royal Republiq maakt eigentijdse tassen, met vakmanschap en de beste materialen. Deze canvas rugzakken zijn dan ook met veel aandacht gemaakt. De basis vormt een zware kwaliteit 160 grams canvas, gestikt met oersterk garen en afgemaakt met sluitingen en draagriemen van het beste leer. Het laptopvak van de Legioner City is geschikt voor de modellen Macbook 15,4" en pc 15", dat van de Legioner Mine is geschikt voor Macbook 13’’.

Canvas_Toolbag_zwart_inside_1.jpgbruine rugzak sfeer 2.jpg

--> naar de tassen 

--> naar de shop

Facebook Twitter Pinterest You Tube