Facebook Twitter Pinterest You Tube
nieuw binnen: ontelbaar veel vosjes!

nieuw binnen: ontelbaar veel vosjes!


Liefhebbers van grafische patronen opgelet: de konijnen, zeemeeuwen en herten in ons assortiment hebben gezelschap gekregen van een roedel trotse vosjes! We hebben vossen-picknickkleden en de XL toilettas vol vrolijke vosjes.

toilettas_large_trotse_vos.jpgpicknick_kleed_trotse_vos.jpgpicknick_kleed_trotse_vos_opgerold.jpgtoilettas_kissing_rabbits_groot_binnen_met vossen.jpg

Het picknickkleed is lichtgewicht, heeft een waterdichte achterkant en kan zo in de wasmachine. Je kunt het kleed oprollen tot een compact pakketje met verstelbare draagbanden; ook heel handig voor op het strand of onderweg dus.

De fijne over-sized toilettas biedt lekker veel ruimte voor make-up, flessen shampoo en andere cosmetische zaken. Aan de binnenzijde heeft de tas 2 compartimenten; zo weet je zeker dat er geen zeep op je tandenborstel komt! De oversized toilettas is ook beschikbaar in een grafisch patroon met kussende konijntjes.

picknick_kleed_trotse_vos_detail.jpgtoilettas_large_trotse_vos2.jpgtoilettas_kissing_rabbits_groot_met_vossen.jpgpicknick_kleed_trotse_vos_bakkum.jpg

Dol op grafische prints? Bekijk dan ook eens de picknickkleden met de kussende konijnen of de zeemeeuwen. En dan zijn er natuurlijk ook nog de zomerslaapzakken met de konijntjes of de herten. Lekker grafisch slapen!

--> naar het vosjes picknickkleed

--> naar de XL toilettassen

--> naar de shop

Facebook Twitter Pinterest You Tube