Facebook Twitter Pinterest You Tube
Rolling Hills: toilettassen, shoppers en picknickkleden!

Rolling Hills: toilettassen, shoppers en picknickkleden!


Wat is'ie leuk, de nieuwe Rolling Hills serie van Anorak! Fijne toilettassen, shoppers en picknickkleden met een vrolijk dessin van grasgroene heuvels.

urbans_and_indians_anorak_rolling_hills_shopper_scene4.jpg

In de vrolijke shopper kun je al je strandspullen of picknick-essentials kwijt. De tas is gemaakt van gecoat canvas, heeft lange hengsels zodat je hem over je schouder kunt dragen en heeft van binnen 1 groot vak. Hij is makkelijk op te vouwen en dus ook handig om bij je te hebben voor al je impuls-aankopen.

urbans_and_indians_anorak_rolling_hills_shopper_scene.jpgurbans_and_indians_anorak_rolling_hills_shopper_scene3.jpg

urbans_and_indians_anorak_rolling_hills_shopper_scene3.jpgurbans_and_indians_anorak_rolling_hills_toilettas_scene2.jpg

De Rolling Hills toilettassen zijn er in 2 formaten: medium en large. Het mediummodel is lekker compact en is zo gemaakt, dat hij uit zichzelf blijft staan. Het royale formaat biedt lekker veel ruimte voor make-up, flessen shampoo en andere cosmetische zaken. Aan de binnenzijde heeft de tas 2 compartimenten; zo weet je zeker dat er geen zeep op je tandenborstel komt!

urbans_and_indians_anorak_rolling_hills_picknickkleed.jpgurbans_and_indians_anorak_rolling_hills_picnic_blanket_rolled.jpg

En dan onze absolute favoriet: het picknickkleed met de vrolijke Rolling Hills print. Het kleed is superlichtgewicht, heeft een waterdichte achterkant en kan zo in de wasmachine. Ook heel handig voor op het strand of onderweg. Je kunt het kleed oprollen tot een compact pakketje met verstelbare draagbanden. Alle producten uit de Rolling Hills serie zijn gemaakt in Groot Britannië.

Dol op grafische prints? Bekijk dan ook de picknickkleden met de Kissing Rabbits, de oversized toilettassen met de kussende konijntjes of de slaapzakken met konijntjes of de herten.

--> naar de shopper

--> naar de toilettassen

--> naar het picknickkleed

--> meer grafische prints

Facebook Twitter Pinterest You Tube