Facebook Twitter Pinterest You Tube
Mooi kamperen

Mooi kamperen


glamping
Buiten zijn nieuwe stijl, heet glamping, een Engelse samentrekking van glamorous camping. Glamping is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. En je hoeft er niet voor naar de camping te gaan. Glampen kan heel goed in het stadspark, in je achtertuin, of op je balkon. All it takes is a bit of style. Bij urbans and indians vind je de allermooiste artikelen voor picknicks, strandbezoek, kampvuur, camping, glamping en ander buitengeluk.

bell_tent_big_ecellent_bed.jpg

zijden hangmat of draagbaar kampvuur?

Urbans and indians verkoopt buitenartikelen die niet alleen handig zijn, maar ook heel mooi: bloedmooi campingservies, stylish picknick-kleden, zijden hangmatten, buitenkleden en klassieke thermosflessen. Voor liefhebbenrs van buiten koken, hebben we Dutch Ovens, houtgestookte woodstoves, popcornpannen, Outdoorovens en meer. Je kampeerplek omtoveren tot een stijlvol outdoor-hotel? Kijk dan eens naar de Turkse dienbadtafeltjes, de lamswollen dekens, en natuurlijk naar de Bell tenten; stormvast, razendsnel op te zetten en heel mooi.

Weltevree_Outdooroven_boomgaard_bankje_urbans_and_indians.jpgde Bell Tent

Kamperen wordt glamping met de Bell tent. De Bell tent is in de negentiende eeuw ontwikkeld voor het leger als een duurzame, super praktische en ultiem comfortabele tent. De Bell tent is op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en met aandacht voor details. Met haar ronde hoge vorm en natuurlijke uitstraling, is deze stijlvolle belle of the ball een verademing tussen alle nylon tenten. De Bell tent is gemaakt van puur 100% ongebleekt katoen en waterdicht, dus geschikt voor elke weersomstandigheid. Je zet de Bell tent bovendien eenvoudig en snel op, zelfs als je geen tentwizzard bent.
bell_tent_buiten.jpg

heerlijk chillen
De Bell tent biedt met haar brede vorm, rechte zijwnaden, comfortabele nokhoogte en relaxte atmosfeer de ultieme plek om lekker te loungen, slapen of picknicken. In de gezellige en riante leefruimte kun je makkelijk staan, rondlopen en heerlijk chillen. Met een diameter van  vier of vijf meter, is er ruimte genoeg voor alle spullen plus een paar lekkere loungebanken of zelfs bedden. Wil je wat meer privacy als je gaat slapen? Geen probleem, je kunt supersnel een apart slaapvertrek realiseren door de speciale binnentent te bestellen.

stylish touch
Als het net een tikje te warm is kun je de zijwanden losritsen van het grondzeil en oprollen voor een luchtig briesje. Zo creëer je in een handomdraai een overdekte picknickplek; ook handig voor buitenvermaak in de tuin! Voor een stylish touch, kleed je de Bell tent aan met mooie accessoires zoals zachte plofkussens, warme dekens, kleurrijke kleden, stylish stoelen, handige krukjes, lage tafeltjes en mooie olielampen.

urbans_and_indians_chairs.jpgbuitenservies_orla_kiely_melamine_falcon_emaille_urbans_and_indians.jpg

urbans_and_indians_sfeer_hangmat_met_shuttlekussens_detail_HR.jpg

urbans_and_indians_sfeer_kleden.jpg

dutchtub_original_weltevree_urbans_and_indians_tipi.jpg

glamping_scene-stapel_kussens.jpg

buitenservies_schildpad.jpg

glamping_scene_hamamdoeken.jpg

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube