Facebook Twitter Pinterest You Tube
Lekker buiten koken op een vuurtje >

Lekker buiten koken op een vuurtje >


Niks leukers dan buiten koken. En geloof ons; dat is makkelijker dan je denkt. En het kan echt overal: op je balkon, in je tuin, het park, op het strand of de camping. Met het portable Wood Stove, de Dutch Oven, de popcornpan en het leuke boek Koken op een vuurtje, maak je van elke mooie zomeravond een vurig eet-feestje.

Envirofit_M5000_woodstove_urbans_and_indians_scene.jpg

Met de Wood Stove M5000 van Envirofit kun je echt overal eenvoudig buiten koken op een houtvuurtje; snel, efficiënt en duurzaam. De Envirofit Wood Stove is een echte Smart Cooker: hij is zo ontworpen dat je met een paar kleine houtjes meteen al een vuurtje hebt om op te koken. Deze houtstove verbruikt weinig hout én heeft een ultraschone verbranding. En dat is niet alles: de Wood Stove is licht van gewicht en heel makkelijk mee te nemen. Je klapt de handvatten in en je neemt hem zo mee op de fiets. Meer weten? Klik hier.

Rocket_stove_M5000_stoofpotje2_urbans_and_indians.jpgenvirofit_rocket_stove4_urbans_and_indians.jpg

envirofit_woodstove_M5000_stoofpotje_urbans_and_indians.jpgenvirofit_rocket_stove7_urbans_and_indians.jpg

De Dutch Oven is de ideale pan om te koken op de Wood Stove. In deze robuuste gietijzeren pan kun je echt álles maken; de heerlijkste soep, stoofpotten, pizza, en zelfs taarten en brood! Laat je inspireren door de gerechten voor stoofpot, groentechili, taart, clafoutis en ander lekkers uit de Dutch Oven op het blog van urbans and indians. Of kook je eigen favoriete gerecht in de buitenlucht. De Dutch Oven is ook heel geschikt om op een kampvuur te koken.

kampvuurpan_urbans_and_indians_vuur2.jpg

Ook de popcornpan is een hit! Met deze slimme pan maak je simpel en snel de heerlijkste popcorn op de Wood Stove of een kampvuurtje. Beetje olie op de bodem van de pan, handje maiskorrels erbij, rooster er op en hup, de pan boven het vuur. Af en toe schudden tegen aanbranden en in no time heb je een pan vol popcorn. Niet alleen razend populair bij kinderen, maar ook bij volwassenen, weten we uit ervaring. Een enthousiaste klant riep 2015 al uit tot het Jaar van de Popcorn!

popcornpan_urbans_and_indians_sfeer_roosteren3.jpgpopcornpan_urbans_and_indians.jpg

Wil je meer inspiratie en recepten voor koken op een kampvuur, een BBQ of de Wood Stove? Dan is het boek Koken op een Vuurtje van Chefkok Madame Charlotte een aanrader. Bomvol heerlijke recepten, tips en foto's die je kooklust opwekken. En je honger! Maak aan dat vuur!

Koken_op_een_Vuurtje_cover_HR_urbans_and_indians.jpgKokenopeenvuurtje_Snor_madame_charlotte_urbans_and_indans.jpg

Kokenopeenvuurtje3_Snor_madame_charlotte_urbans_and_indans.jpg

--> naar de Wood Stove, de Dutch oven, de popcornpan en het boek Koken op een vuurtje

--> naar al onze producten voor buiten koken

--> naar alle recepten voor kampvuurpan de Dutch Oven

Facebook Twitter Pinterest You Tube