Facebook Twitter Pinterest You Tube
Lekker buiten koken op een houtvuurtje

Lekker buiten koken op een houtvuurtje


Goed nieuws voor iedereen die van fikkie stoken en buiten koken houdt! We hebben 2 nieuwe producten waarmee je de sterren van de blote hemel kookt; de stoere buitenkookset van zwart emaille én een houtgestookte woodstove met een BBQ rooster!

buiten_kookset_urbans_and_indians_kampvuur_s.jpg

De lichtgewicht kookset van stoer zwart emaille is een echte alleskunner. Ideaal om mee op stap te nemen en lekker buiten mee te koken. Je gebruikt de emaille pannen net zo makkelijk bij een kampvuurtje als op een camping gas-fornuisje. Of natuurlijk gewoon op je gasfornuis thuis.

De emaille kampvuur-kookset bestaat uit 4 delen: een grote pan met deksel en ophanghengsel, een koekenpan, steelpan en een grote koffiepot met percolator. De set is van lichtgewicht staal, zwart geëmailleerd, met witte 'sterrenstof'. De pannen en koffiepot kunnen op open vuur, gas en inductie gebruikt worden. Er is ook een bijpassende zwart emaille mok uit dezelfde serie.

Wil je lekker buiten koken zonder een heel kampvuur aan te leggen? Dan is de Woodstove G3300 van het Amerikaanse label Envirofit echt wat voor jou. Deze slimme woodstove neem je makkelijk mee naar het park, het strand, of waar je maar wilt. Alles wat je nodig hebt, zijn een paar sprokkelhoutjes, en hup: koken maar! Echte BBQ-liefhebbers plaatsen de slimme GoGrill op de Woodstove en het betere grill-werk kan beginnen.

Woodstove_G3300_oranje_4_urbans_and_indians.jpgWoodstove_G3300_oranje_2_urbans_and_indians.jpg

G3300_GoGrill_v_envirofit_urbans_and_indians_.jpgG3300_GoGrill_zalm_envirofit_urbans_and_indians.jpg

Het houtgestookte kooktoestel G3300 is een echte Smart Cooker: hij is zo ontworpen dat hij binnen één minuut al een hoge temperatuur bereikt en klaar is voor gebruik. En dat is niet alles: deze Wood Stove heeft een laag brandstofverbruik én een minimum aan schadelijke uitstoot.

Met de slimme GoGrill maak je in een handomdraai van de Wood Stove een BBQ. Met de combi-set Wood Stove G3300 + GoGrill van Envirofit, kun je overal lekker buiten koken én barbecueën op houtvuur; snel, efficiënt en duurzaam. Nog nooit is het zo makkelijk geweest om met weinig hout te grillen of te barbecuen. Simpel in gebruik, energie besparend, minimale uitstoot en dus beter voor het milieu.

woodstove_urbans_and_indians.jpg

bbq_grill_woodstove_G3300_zwart_urbans_and_indians.jpgkampvuurpan_urbans_and_indians_vuur2.jpg

--> lees meer over de G3300 met GoGrill

--> lees meer over de 4-delige buitenkookset van emaille

--> naar de gietijzeren kampvuurpan

--> naar de popcornpan

--> naar alle producten voor lekker buiten koken

Facebook Twitter Pinterest You Tube