Facebook Twitter Pinterest You Tube
Legerveteraan wordt hip camping onderkomen

Legerveteraan wordt hip camping onderkomen


Ooit was de Bell tent het onderkomen van de soldaten van het Amerikaanse leger. Oerdegelijk, solide en snel op te zetten. En ook heel mooi, maar daar waren de soldaten vast niet mee bezig. Zo’n honderdvijftig jaar na zijn ontstaan, is de Classic Bell bezig aan een come back. De tent is inmiddels een gewild onderkomen voor hippe kampeerders en festivalgangers. Niet zo gek, want de Classic Bell tenten zijn beroemd om hun mooie vorm, hun ruimte en hun gebruiksgemak. Binnen 10 minuten op te zetten, wind- en waterdicht en met een ruime ingang. Kruipend je tent in, is echt passé. In de Classic Bell tent kun je met gemak staan. Als je wilt, kun je zelfs verhoogde bedden plaatsen.

Het ontwerp van de klassieke Bell tent is eenvoudig: ronde vorm, hoge nok, centrale stok, verticale wanden en lage scheerlijnen rondom. Dit zorgt voor een tijdloos silhouet en een grote binnenruimte. De Classic Bell tent is degelijk en solide. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen met aandacht voor detail. De Bell tenten van urbans and indians, zijn in Nederland nog niet zo bekend. Qua degelijkheid en kwaliteit zijn ze het best te vergelijken met de bekende tenten van De Waard.

Bij de modellen Basic en Excellent zijn de zijwanden eenvoudig op te rollen. Zo krijg je bij mooi weer, een relaxte schaduwrijke loungeplek. Het is dan ook geen wonder dat de Bell tenten een hit zijn op de hippe muziekfestivals van Engeland. Zelfs Kate Moss is er in gesignaleerd! We bedoelen maar….

Facebook Twitter Pinterest You Tube