Facebook Twitter Pinterest You Tube
Last days of the midwinter sale!

Last days of the midwinter sale!


Whoop whoop! Het zijn de allerlaatste dagen van de MIDWINTER SALE! De mooiste wollen dekens uit Scandinavië en Marokko, gezeefdrukte kussens, houten zaklampen, buitenserviezen, kraskaarten en kandelaars, met kortingen die oplopen tot 50%! En oja, ook de supermooie Noorse klederdrachtdekens zijn tijdelijk flink afgeprijsd. En omdat we het altijd heel leuk vinden om dit te kunnen roepen, doen we het meteen: OP=OP!

Bunad_Setesdal_sfeer_urbans_and_indiansLR.jpg

Al onze warme wollen dekens zijn flink afgeprijsd in de mid-winter sale! De prachtige dekens van de befaamde Zweedse weverij Klippan bijvoorbeeld, gaan weg met 25% korting. Bij Klippan worden al meer dan 100 jaar warme wollen dekens geweven, van de beste wol. Neem een kijkje en sla je slag. En er is nog meer.

dekens_Danique_van_Kesteren.jpg

Wollen_deken_Samba_groen_detail_urbans_and_indians.jpgwollen_deken_vega_grijs_klippan_detail.jpg

glamping_wollen_dekens.jpg

Ook de prachtige Noorse Bunad klederdrachtdekens gaan deze week weg met fikse korting. Ja echt! 100% wol en bloedmooi! Alle modellen: van 249,- voor 185,-

Bunad_Bringeklut_detail_urbans_and_indians.jpgBunad_Bringeklut2_urbans_and_indians.jpg

Nog meer deken nieuws: ook de Marokkaanse berberdeken van 100% wol, is deze week in de aanbieding. Zo tover je je slaapkamer of je tent in 1 keer om tot een 1001 nacht sprookje.

sprei sfeerfoto.jpgdetail klosje zwart.jpg

Ook tijdelijk afgeprijsd zijn de shuttle kussens, het bio bamboe servies, de Europakraskaart, de houten zaklamp en meer! Have a look!

kussens_shuttles_zwart_large_bos.jpg

smug_jug_herfstpicknick.jpghouten_zaklamp_Areaware_lifestyle2.jpgkraskaart_europa_okkie_beurswand.jpg

De mid wintersale loopt nog tot en met Valentijnsdag, zaterdag 14 februari.

--> bekijk alle afgeprijsde producten in onze midwinter sale

Facebook Twitter Pinterest You Tube