Facebook Twitter Pinterest You Tube
Lafuma vlinderstoel

Lafuma vlinderstoel


De meest fantastische strandstoel of campingstoel is de royale Lafuma vlinderstoel. In vergelijking tot de meeste opvouwbare campingstoelen, ziet de Lafuma vlinderstoel er prachtig uit. De klassieke vorm en eenvoudige belijning verwijzen naar de bekende design vlinderstoel uit 1937 van ontwerper Jorge Ferrari-Hardoy.

vlinderstoel lafumalafuma vlinderstoel

Vlinderstoel Lafuma

Maar nog belangrijker; de vlinderstoel van Lafuma ziet er niet alleen heel goed uit, het zitcomfort is ook geweldig en staat garant voor urenlang relaxen. De technische uitvoering en het gebruiksgemak van de Lafuma vlinderstoel zijn van grote klasse. Door de vernuftige flexibele rubberen verbindingselementen scharniert de stoel in een eenvoudige beweging tot een handzaam formaat.

vlinderstoel lafuma zwart detailvlinderstoel lafuma wit zwart

En andersom; zonder moeite 'popt' de stoel weer open tot een uitnodigende relaxstoel. Daarom heet dit model officieel dan ook Pop-up. Nog een pluspunt van de Lafuma vlinderstoel: de zitting kan heel eenvoudig verwijderd worden van het frame. Zo kun je de tijk makkelijk in de wasmachine stoppen, of van de stoel afhalen bij regenachtig weer. De comfort serie is uitgevoerd met bekleding van soepel Airlon polyester; een stof die natuurlijk en zacht aanvoelt, en tegelijkertijd kleurvast en oersterk is. De Lafuma vlinderstoel uit de comfort serie, hebben we in tomaatrood, kaki en oker

.vlinderstoel oker airlonvlinderstoel maxi pop up kaki

De kleuren rood en oker zijn uitbundig en vormen een mooi contrast met het zwarte frame. Deze uitvoering knipoogt naar de jaren, waarin de vlinderstoel van Jorge Ferrari-Hardoy furore maakte bij een avantgardistisch publiek. De Lafuma vlinderstoel in kaki is meer ingetogen en gaat mooi samen met de natuurlijke kleuren van het buitenleven. Of dat nu de achtertuin, het strand, de camping of een stadspark is.

vlinderstoel lafuma kaki strandvlinderstoel lafuma kaki

 

De Lafuma vlinderstoel is erg compact is op te vouwen. Daarmee is deze stoel ideaal als je niet veel bergruimte hebt. Ook binnen komt de vlinderstoel goed tot zijn recht. Handig als je extra zitruimte wilt creëren of juist ruimte wilt maken. In een handomdraai zet je de Lafuma vlinderstoel neer of haal je hem weg.

Vlinderstoel kopen?

Als je overweegt om een praktische, comfortabele en mooie campingstoel of strandstoel te kopen dan is  het wel duidelijk: urbans and indians tipt deze Lafuma vlinderstoel als nummer één. Want wie dol is op het buitenleven, wil ook comfortabel kunnen zitten. Glamping, glamourous camping, is niet voor niets een trend. En oja, hadden we al vermeld dat deze vlinderstoelen ook heel degelijk zijn gemaakt, zoals je mag verwachten van producten van Lafuma, en garant staan voor jarenlang gebruik?

Ben je al in het bezit van de Lafuma vlinderstoel maar wil je een nieuwe hoes dan kun je de hoes in rood ook los bestellen.

--> Naar alle vlinderstoelen en strandstoelen van Lafuma.

--> Naar de shop.

Facebook Twitter Pinterest You Tube