Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kunststof servies

Kunststof servies


Buiten eten is nog leuker met mooi buitenservies. Urbans and indians heeft verschillende soorten stootvast en lichtgewicht servies voor picknicks of strandbezoek, voor in je caravan, je camper, je boot of natuurlijk gewoon thuis.

 

Melamine servies

Het melamineservies van de New Yorkse ontwerper Thomas Paul staat bekend om zijn natuurtekeningen: funky en vol prachtige details. Kijk maar eens naar deze serveerschaal met print van een zeeschildpad, welke valt onder de Sealife serie met kleurrijke afbeeldingen van zeedieren. De platte schaal is gemaakt van hoogwaardig melamine en kan ook gebruikt worden als dienblad. Geweldig voor het stylish serveren van hapjes of drankjes!

kunststof_servies_schildpad_dienblad.jpgkunststof_servies_schildpad2.JPG

 

De potvis schaal van Thomas Paul is een blikvanger. Handig bij picknicks en als pronkstuk in huis. Van dik melamine, stevig, mooi en praktisch.

serveerschaal_potvis5.jpgmelamine_schaal_thomas_paul_whale2.jpgserveerschaal_potvis_bakkum.jpg

De Sealife serie heeft kleurrijke prints van een zeepaardje, een kogelvis, een zeeschildpad en een goudvis.

kunststof_servies_sealife_verzameling.jpgkunststof_servies_sealife.JPG

De sealife borden zijn getipt in Elle eten, Delicious, vtwonen, Buitenleven, Viva, Flair, Radar+, Fabulous Mama, Excellent Wonen & Leven, Glamour, Pasar en op Flavourites en Refreshbug!


Het melamine servies van Orla Kiely

De Britse Orla Kiely staat wereldwijd bekend ald 'Queen of prints'.  Haar producten met dessins gaan de hele wereld over. De serie Giant Pear bestaat uit diverse prints met ingetogen kleuren die goed zijn te combineren. Van bekers en bordjes tot schenkkan en schalen met afsluitbaar deksel. Handig voor onderweg of opslag in de koelkast! Het servies van hoogwaardige melamine is praktisch voor buiten en mooi voor binnen. De transparante bekers zijn van solide acryl. Ze kunnen tegen een stootje en dat is fijn met kinderen. Melamine is niet geschikt voor de magnetron maar het kan wel in de vaatwasser.

Orla_Kiely_servies.png

Orla_Kiely_melamine_kom_klein_giant_pear.jpg Orla_Kiely_melamine_bord_medium_blaadjes.jpg Orla_Kiely_melamine_beker_blauw.jpg

Orla_Kiely_dienblad_acryl_bekers_giant_pear_sfeer3.jpgOrla_Kiely_servies_giant_pear_sfeer.jpg

Orla_Kiely_melamine_bewaardozen_giant_pear.jpgOrla_Kiely_melamine_schenkkan.jpg

Kijk hier voor meer Orla Kiely servies.

Ga naar de webshop voor het Orla Kiely servies.

Emaille servies van Falcon

Geen kunststof maar wel heel geschikt voor buiten en om mee op stap te nemen is het emaille servies van Falcon. In de Britse huishoudens is het emaille servies van Falcon al meer dan 100 jaar een begrip. Deze tijdloze klassiekers zijn niet alleen mooi maar ook degelijk en oersterk. De producten van Falcon worden op traditionele wijze geproduceerd en zijn van een hoogwaardige kwaliteit die met kop en schouders boven de goedkope emaille producten uitsteekt. Het is niet voor niets dat dit emaille servies van Falcon de laatste tijd ook in de rest van Europa aan populariteit wint. No nonsense, basic en mooie modellen, een aankoop waar je jaren plezier van hebt. Niet alleen tijdens kampeervakanties en picknicks maar ook thuis. Do as the British do!

emaille_diepe_borden_Falcon_scampis_urbans_and_indians.jpgemaille_kookset_Falcon_mosselen_urbans_and_indians.jpg

emaille_kookset2_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_platte_borden_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_mok_Falcon_urbans_and_indians.jpg emaille_diepe_borden_Falcon_packaging2_urbans_and_indians.jpg

--> Kijk hier voor de hele collectie van Falcon emaille.

Facebook Twitter Pinterest You Tube