Facebook Twitter Pinterest You Tube
15% korting op al het stoere emaille servies!

15% korting op al het stoere emaille servies!


Hou je van stoere klassiekers? Let dan even op, want deze maand geven we 15% korting op al het emaille servies van Falcon! Een mooi tijdloos cadeau, ook voor mannen.

Het emaille servies van Falcon is al bijna honderd jaar een icoon in de keukens van Engeland. Deze tijdloze klassiekers zijn niet alleen mooi maar ook degelijk en oersterk. Emaille is dik staal met een beschermlaag van gehard glas. Hierdoor is het oppervlak glad, kleurvast en hittebestendig. De producten van Falcon worden op traditionele wijze geproduceerd en zijn van een hoogwaardige kwaliteit die met kop en schouders boven de goedkope emaille producten uitsteekt. Een aankoop waar je jaren plezier van hebt dus!
emaille_diepe_borden_Falcon_urbans_and_indians_mc.jpgemaille_mok_Falcon_urbans_and_indians.jpg

emaille_servies_urbans_and_indians.jpg

emaille_kookset_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_kookset_Falcon_urbans_and_indians_mc.jpg

emaille_servies_urbans_and_indians_falcon.jpg

 

emaille_platte_borden_Falcon_urbans_and_indians_mc.jpgemaille_platte_borden_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_schaal_Falcon_urbans_and_indians_mc.jpgemaille_schaal_Falcon_maiskolven_urbans_and_indians.jpg


Bekijk al het moois uit de Falcon emaille serie: platte borden, diepe borden, bijpassende mokken, de handige keukenset en een schaal anex dienblad. Wil je gebruik maken van de korting? Gebruik de kortinscode EMAILLE in je winkelmandje.

De 15% korting geldt tot 31 december 2015 en zolang de voorraad strekt.

--> naar het emaille van Falcon

--> naar al het buitenservies van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube