Facebook Twitter Pinterest You Tube
Laat je verrassen!

Laat je verrassen!


Het aftellen is begonnen….. A.s. zondag zorgen wij voor zon, mooi ingerichte Belltenten, conceptstore met ons toffe assortiment, een gevulde & verwarmde Dutchtub van Weltevree, brandende outdoorovens en uiteraard een kampvuurtje voor de marshmallows en overheerlijke popcorn!

Kun jij a.s. zondag niet? Vanaf 8 april is onze conceptstore op afspraak geopend. Afspraak maken kan via info@urbansandindians.com of 06 53715863.

Bell_tent_500_dandy.jpgconnector_luifel_belltent_urbans_and_indians2.jpg

 

BELL TENT ACTIE

Als je vóór 1 mei 2018 een Bell tent koopt, krijg je 15% korting op je volgende bestelling. Zo kun je dus je kampeeruitrusting compleet maken met een mooie korting. Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Sibley_bell_PRO_weide.jpg

 

DEMO-MODELLEN

Spijkers met koppen slaan? Tijdens de tentenshow verkopen we ook demo-tenten met 15% korting. Deze tenten zijn nieuw en zijn bij deze tentenshow voor het eerst opgezet. Ze zijn dus 1 dag gebruikt. Voor de demo-modellen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En: zelf meenemen om 18u.

klanten_instagram_#urbansandindians.jpg

 

WIN 2 OEROL-Festivalbandjes en een tof picknickkleed!

Jaarlijks verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen lang in één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Oerol heeft alles in huis om jouw festivalzomer af te trappen. De eerste zomerzon, een prachtig eiland vol beeldende kunst, een vernieuwend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek om tussendoor even bij uit te rusten of juist op los te gaan op onze festivalterreinen.

Postercampagne-Insta 3 - urbansandindians.png

Op Oerol gebeurt veel en vaak ook nog allemaal, overal en tegelijkertijd. Omdat het onzin is om voor ieder ding apart een ticket te kopen, is er één manier om toegang te krijgen tot (bijna) alles: het festivalbandje. Hiermee open je je festivaleiland: de festivalterreinen, kunstprojecten in de Expeditie-route, performances in de straten, Oerol-colleges en muziekoptredens op gekke plekken in het bos.

 

Wil jij die twee festivalbandjes en zo'n tof picknickkleed van urbans and indians winnen?

Beantwoord de volgende twee vragen:

-Wie neem jij heel graag mee naar Oerol

-Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw kampeer uitrusting?

Je kunt je antwoorden delen via een post op het Facebook event van Oerol: https://www.facebook.com/events/647950342069791/ voorzien van #meturbansandindiansnaaroerol

 

 

Facebook Twitter Pinterest You Tube